Aanmeldformulier Corporate Day @ Fluxys

Inleiding

Op zoek naar nieuwe markten voor jouw innovatieve producten of diensten? Stel je kandidaat voor onze Corporate Day op 16 februari en benut deze unieke kans om jouw producten of diensten voor te stellen aan Fluxys. Deze Belgische infrastructuurgroep beheert het aardgasnetwerk in België, en bekijkt met het oog op de toekomst de mogelijkheden van waterstof, andere koolstofneutrale energiedragers en CO2 om energie te vervoeren, op te vangen, te gebruiken en op te slaan.

De Corporate Day @ Fluxys is een gezamenlijk initiatief van De Blauwe Cluster en Flux50 om hun leden te ondersteunen bij de verdere ontplooiing van hun economische activiteiten. Tiidens het event kunnen kmo's nieuwe (internationale) markten aanboren. Corporates vinden op hun beurt nieuwe partners, en krijgen toegang tot innovatieve technologieën.

Interesse om op donderdagnamiddag 16 februari jouw product of dienst te pitchen en in gesprek te gaan met relevante experten binnen Fluxys? Vul onderstaand formulier in en geef één of maximum twee producten of diensten op die volgens jou interessant zouden kunnen zijn voor het bedrijf. Op basis van de ingediende gegevens zal Fluxys een selectie maken van alle kandidaten.

Zowel kmo's als grote ondernemingen kunnen zich aanmelden voor dit event, al hebben kleine ondernemingen wel een streepje voor om te kunnen pitchen. Ook goed om te weten is dat Fluxys uitkijkt naar oplossingen die flexibiliteit kunnen aanbieden in het kader van (residual) balancing (zoals elektrolyse on demand, offtake on demand, stockage & peak shaving in mobiliteitstoepassingen, enz). Maar ook andere innovaties komen zeker in aanmerking.

Wil je graag deelnemen aan dit event zonder te pitchen? Schrijf je hier in. Graag vragen we ook alle pitchers om zich in te schrijven voor het event. 

Deelname is gratis voor leden van De Blauwe Cluster en/of Flux50 en voor partners van Fluxys. Andere deelnemers betalen een bijdrage in de kosten van €150 (excl. BTW).

Nog vragen? Neem contact op met Karen Vanderstraeten (De Blauwe Cluster) of Maarten Bijnens (Flux50).

Veel succes!

Dit inschrijvingsformulier bestaat uit drie delen. Je inschrijving is pas definitief nadat je de drie delen ingevuld en een bevestigingsbericht ontvangen hebt.

DEEL 1/3 - Algemene informatie
Aan de hand van deze gegevens krijgen we een goed beeld van jouw bedrijf.
Gelieve je naam en voornaam op te geven.
Wat is de naam van jouw bedrijf?
Wat is jouw functietitel?
Gelieve je telefoonnummer te vermelden.
Gelieve je e-mailadres op te geven.
Gelieve alle relevante vakjes aan te vinken.
Ben je geen lid van De Blauwe Cluster en/of Flux50 en geen partner van Fluxys? Dan rekenen we een bijdrage van € 150 voor jouw deelname aan dit event. Gelieve hieronder je facturatiegegevens te vermelden zodat we je achteraf een factuur kunnen sturen.
Binnen welke categorie valt jouw bedrijf?
Geef een korte beschrijving van de activiteiten van jouw bedrijf.
Heeft jouw bedrijf in het verleden al samengewerkt met Fluxys?
Wie was of is jullie contactpersoon bij Fluxys?