Adres: 
Copenhagen Admiral Hotel, Toldbodgade 24-28
1253 Kopenhagen
Denemarken
Datum: 
maandag 25 november 2019 - 10:30 t/m 19:00
Info:
Activiteit voor leden en niet-leden

Dit B2B matchmaking event wordt georganiseerd door de Deense windenergiecluster back to back aan de WindEurope Offshore conferentie van 26 tot 28 november. 

De Energy Innovation B2B 2019 is jouw kans om nieuwe verbindingen tot stand te brengen en nieuwe relaties op te bouwen in de wereldwijde energie-industrie.

Dit evenement trekt spelers aan uit de energiewaardeketen van zowel de Noordzee als de Baltische Zee. Het betreft niet alleen windenergie (on- en offshore), maar ook olie & gas, energieopslag en golfenergie. Energy Innovation B2B 2019 verenigt de industriële spelers. Registreer nu en reserveer je stoel in Kopenhagen, Denemarken, waar  individuele B2B-meetings en netwerkmomenten je zullen leiden naar toekomstige innovatieprojecten, nieuwe technologie, contacten en contracten.

Meer informatie over programma, locatie en de reeds ingeschreven deelnemers kan je vinden op: https://energyinnovationb2b-2019.b2match.io/ . Bekende bedrijven die deelnemen zijn onder meer Siemens Gamesa en Semco Maritime.

Vanaf 11 november om 12.00 uur openen de vergaderverzoeken. Het is belangrijk dat je er snel bij bent om jouw preferentiële gesprekspartners te kunnen vastleggen! Vergaderverzoeken sluiten op 21 november om 16.00 uur. Deelnemers ontvangen een herinnering per e-mail wanneer het mogelijk is om vergaderverzoeken in te dienen.

De deelnameprijs is 3.000 Deense kronen (ongeveer € 400), maar Vlaamse bedrijven actief in offshore hernieuwbare energie kunnen gratis deelnemen. Hiervoor moet je een profiel aanmaken op de hogergenoemde website en een code ingeven. Bij interesse, contacteer Stefaan Mensaert (Stefaan.mensaert@blauwecluster.be; tel 0471/92.51.28). Voor je reis- en verblijfskosten moet je zelf instaan.

Dit event wordt georganiseerd in het kader van het Interreg Noordzee project Inn2POWER, met steun van het Europees fonds voor regionale ontwikkeling en van de provincie West-Vlaanderen.