Webinar
Datum: 
donderdag 20 mei 2021 - 08:30 t/m vrijdag 21 mei 2021 - 16:30
Info:
Afgelopen
donderdag 20 mei 2021 - 08:30 t/m vrijdag 21 mei 2021 - 16:30

De maritieme sector is constant in beweging. Er worden voortdurend inspanningen gedaan om de duurzaamheid van maritieme activiteiten te verbeteren. Kom meer te weten over de laatste ontwikkelingen tijdens deze boeiende conferentie.

De European Maritime Day (EMD) Conference is een jaarlijks tweedaags evenement waar allerlei actoren uit de maritieme gemeenschap samenkomen om banden te smeden, onderwerpen aan te kaarten en samenwerkingen aan te gaan binnen het kader van de duurzame blauwe economie.

In 2021 vindt de conferentie plaats op 20 en 21 mei. Gezien de huidige omstandigheden wordt het event virtueel georganiseerd vanuit Den Helder (Nederland). Bij de organisatie zijn ook de stad Den Helder, de provincie Noord-Holland en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat betrokken. 

Ook De Blauwe Cluster tekent present op dit event. Onze COO Ann Overmeire is een van de sprekers tijdens de workshop 'Role of maritime clusters in the green recovery'. Deze workshop is een initiatief van het European Regions Research and Innovation Network (ERRIN).