Webinar
Datum: 
maandag 15 november 2021 - 15:00 t/m 16:00
Info:
Afgelopen
Enkel voor leden
Externe activiteit
maandag 15 november 2021 - 15:00 t/m 16:00

Een van de deelnemende partners in het project ELBE+ is Aberdeen Renewable Energy Group (AREG). Deze clusterorganisatie promoot Schotse en Britse organisaties en bedrijven die actief zijn op het vlak van hernieuwbare energie.

Tijdens deze infosessie kom je meer te weten over de inspanningen die de organisatie doet op het vlak van internationalisering. Daarbij gaat er bijzondere aandacht uit naar Canada.

Programma

Gordon McIntosh (Managing Director van AREG), zal in eerste instantie een overzicht geven van de cluster en een update geven over het activiteitenprogramma dat gepland staat voor 2021-22.

Hierna volgt een toelichting van de Canadese sector van mariene hernieuwbare energie sector, en een introductie bij Marine Renewables Canada door Elisa Oberman (uitvoerend directeur). 

Vervolgens staat een briefing op het programma over de voorgestelde ELBE-handelsmissie naar Canada in juni volgend jaar door Neil McIntosh van Aberdeen International Associates.

De projectupdate wordt afgesloten met een korte Q&A met de sprekers. Je kan vragen stellen tijdens het webinar, maar je kunt ook vooraf vragen opgeven wanneer je je inschrijft.

Praktisch

De infosessie wordt in de vorm van een webinar georganiseerd en vindt plaats via Teams.

De voertaal is Engels. Deelname is gratis, maar vooraf inschrijven is wel verplicht.