Webinar
Datum: 
dinsdag 14 februari 2023 - 00:00 t/m 23:55
Info:
Activiteit voor leden en niet-leden
dinsdag 24 januari 2023 - 20:40

De partners in het LEVIATAD-project streven ernaar om de huidige uitdagingen op het gebied van mariene defensie aan te pakken door meer samen te werken met kmo's en andere bedrijven. Binnen dit kader wordt er in de nabije toekomst een accelerator- en financieringsprogramma opgezet.

In een eerste stap wordt het ecosysteem voor mariene defensie in Frankrijk, België, Italië en Kroatië in kaart gebracht. Op 14 februari 2023 organiseert het consortium vervolgens een ​​online infosessie waar dit ecosysteem vanuit mondiaal perspectief gepresenteerd wordt.

Tijdens deze infosessie schetsen de partners een duidelijk beeld van de uitdagingen waar de nationale programma's voor mariene defensie mee te kampen hebben. Aansluitend krijgen de deelnemers de kans om toe te lichten welke oplossingen zij voor deze uitdagingen zien én voor welke innovatie uitdagingen zij staan.

Programma:

  • Voorstelling van de waardeketen voor mariene defensie en de vaardigheden en uitdagingen die daaraan verbonden zijn;
  • Lancering van de online enquête waarin je als bedrijf kan aangeven hoe je deze uitdagingen zou aanpakken en welke ondersteuning of begeleiding je daarvoor nodig hebt.

Het gedetailleerde programma wordt later nog bekendgemaakt.

Praktisch

Deze infosessie staat open voor alle geïnteresseerde bedrijven. De infosessie is specifiek gericht op kmo's, maar ook andere bedrijven zijn meer dan welkom. De voertaal is Engels.

De infosessie wordt in digitale vorm georganiseerd. Alle ingeschreven bedrijven ontvangen kort voor het event een bevestigingsmail met daarin de Teams-link van het event.

Deelname is gratis, maar vooraf inschrijven is wel vereist. Heb je nog vragen rond deze infosessie? Neem contact op met Eveline Buyck.