Adres: 
Dokter De Moorstraat 24-26
9300 Aalst
België
Datum: 
dinsdag 01 oktober 2019 (Hele dag)
Info:
Externe activiteit

Op 1 oktober 2019 organiseert het consortium van het project Internet of Water daarom een workshop voor bedrijven en instanties die geïnformeerd willen worden over de planning en aanpak van de uitbouw van Internet of Water in Vlaanderen. Op hetzelfde moment willen we een dialoog opstarten omtrent verwachtingen van het project en mogelijke toepassingen van het project.

Doelstelling workshop en agenda

Dit evenement is gericht naar:

  • instanties en instellingen die betrokken zijn bij het waterbeheer in Vlaanderen en een inbreng wensen in de opzet en het gebruik van de nieuwe meetinfrastructuur.
  • organisaties en ondernemingen die technologie en dienstverlening kunnen leveren voor de benodigde hard- en software van Internet of Water.

Tijdens deze eerste workshop willen we de stakeholders en dienstverleners correct informeren over het Internet of Water project en de belangrijkste doelstellingen. Daarnaast willen we een dialoog met de stakeholders opstarten omtrent verwachtingen van het project en mogelijke toepassingen van het project.

Agenda:

09.30u

ontvangst en inschrijvingen

10.00u

Internet of Water: doelstellingen, stand van zaken, vooruitblik (door de projectpartners)

12.00u

netwerklunch

13.00u

paralelle sessies:

  • Sessie 1: Internet of Water en waterbeheer. In deze sessie gaan we dieper in op mogelijke use cases voor het IoW. Het projectteam gaat in dialoog met de aanwezige stakeholders rond use cases en welke verwachtingen er zijn rond deze cases. Deze sessie richt zich tot waterbeheerders en stakeholders betrokken bij de waterkwaliteitsproblematiek.
  • Sessie 2: Internet of Water en bestaande soft- en hardware. In deze sessie wordt er dieper ingegaan op de mogelijkheden en verwachtingen mbt aanbesteding van producten en diensten binnen IoW. Deze sessie richt zich tot mogelijke dienstverleners voor het IoW.

15.00u

slot

15.30u

netwerkdrink

 

Deelname is gratis, maar inschrijving voor 23 september is verplicht.