Adres: 
Lombardsijdestraat
8620 Nieuwpoort
België
Datum: 
dinsdag 05 juli 2022 - 15:30 t/m 20:30
dinsdag 05 juli 2022 - 15:30 t/m 20:30
Voeg toe aan kalender

Op dinsdag 5 juli nodigt De Blauwe Cluster alle kmo-leden van harte uit op de 1ste editie van het kmo-café, dat zal plaatsvinden op de gezamenlijke werf van Herbosch-Kiere en Jan De Nul in Nieuwpoort. Het kmo-café is een initiatief van het kmo-comité van De Blauwe Cluster met als doel kmo's de mogelijkheid te geven om elkaar beter te leren kennen in een meer informele setting.

Programma

Tijdens dit kmo-café kom je niet alleen meer te weten over de eerste stormvloedkering in België, maar krijg je ook een unieke rondleiding van de werf. Aansluitend heb je ruim de gelegenheid om bij een drankje en een hapje gezellig bij te praten met andere kleine en middelgrote ondernemingen in de blauwe economie. 

Bekijk het gedetailleerde programma
15:30

Ontvangst en verwelkoming
Herbosch-Kiere, Jan De Nul & De Blauwe Cluster

16:00 Presentatie: “De eerste stormvloedkering in België”
Bernard Malherbe (Jan De Nul)
16:45 Rondleiding op de werf in Nieuwpoort
Koen Ameye (Herbosch-Kiere)
17:30 Netwerking met een hapje en een drankje
Havengeul van Nieuwpoort (© Herbosch-Kiere & Jan De Nul)

Praktisch

Deelname aan het kmo-café is gratis voor alle kmo-leden van De Blauwe Cluster. Ben je geen kmo? Dan kan je jammer genoeg niet deelnemen.

Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit event. Wil je er graag bij zijn? Twijfel dan niet en schrijf je tijdig in. Dat kan nog tot uiterlijk 27 juni.

Ben je in het bezit van veiligheidskledij (veiligheidsschoenen, helm en hesje)? Breng die dan zeker mee naar de werf. 

Bereikbaarheid

Rijd tot aan het einde van de Lombardsijdestraat in Nieuwpoort en ga door de groene poort. Er kunnen +/-20 auto's parkeren op de werf zelf. Anders is er ook nog parkeermogelijkheid in de Lombardsijdestraat.