Adres: 
Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge
België
Datum: 
vrijdag 06 maart 2020 - 09:30 t/m 14:00
Info:
Enkel voor leden
Enkel op uitnodiging
Eigen activiteit

We nodigen je graag uit voor one-to-many en one-to-one meetings rond technische componenten en diensten voor maritieme werken op het KMO Partnering Forum op 6 maart in De Punt te Gentbrugge.

Context

Op 6 maart organiseert de Blauwe Cluster het eerste kmo-comité dit jaar. We doen dit via een partnering forum met focus op het thema ‘technische componenten en diensten voor maritieme werken’. We willen zo commerciële samenwerkingen tussen grote en kleine leden helpen faciliteren om vertrouwen op te bouwen, waardoor het pad richting toekomstige gezamenlijke innovatieprojecten geëffend wordt.
We starten, na een introductie, met een aantal belangrijke bedrijven in de maritieme werken aan het woord te laten rond hun activiteiten, aanbod en (aankoop)noden. Aansluitend volgen individuele meetings tussen deze bedrijven, en de aanwezige kmo's, maar ook tussen de kmo's onderling. We organiseren dit aan de hand van een bevraging bij de inschrijving enerzijds waaruit een deelnemersoverzicht zal gemaakt worden, en een request voor meetings in tweede instantie. We zorgen dat je het maximum kan halen uit je aanwezigheid.
Een unieke gelegenheid voor onze kmo-leden om nieuwe business opportuniteiten te vinden!

Programma

09:30:  Ontvangst met koffie

10:00 - 10:15: Introductie door de Blauwe Cluster

10:15 - 11:30: Pitches door ABC Motoren, Artes-Depret, Deme, De Meyer, Jan De Nul en North Sea Port (tbc)

11:30 - 13:00: One-to-one meetings

Iedere deelnemer wordt bij inschrijving info opgevraagd rond activiteiten, referenties, aanbod en vraag. Op basis hiervan wordt een deelnemerscataloog gemaakt, en ca 10 dagen vooraf doorgestuurd naar iedereen. Deelnemers kunnen dan hun voorkeuren voor individuele meetings doorgeven. Elke deelnemer zal een 4-5-tal meetings kunnen doen, waarbij zoveel mogelijk wordt rekening gehouden met voorkeuren. Dit is een unieke gelegenheid om de partners in de blauwe economie te ontdekken, nieuwe business opportuniteiten te genereren en samenwerkingsmogelijkheden te ontdekken.

13:00 - 14:00 Slotwoord door de Blauwe Cluster, aansluitend lunch en netwerking

Locatie

Dit KMO Partnering Forum gaat door te:

Bedrijvencentrum De Punt
Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge

Info ivm bereikbaarheid: https://www.depunt.be/wegbeschrijving-naar-de-punt/

Inschrijvingen

Dit forum is voorbehouden en gratis voor de kmo-leden van De Blauwe Cluster en voor speciale genodigden. Niet-leden betalen 250 euro excl. BTW. Gelieve duidelijk de vragen rond activiteit, referenties, aanbod en vraag in te vullen in het inschrijfformulier. Informatie daarover komt immers in een deelnemerscataloog.

Om een kwalitatief event te kunnen garanderen is inschrijven slechts mogelijk tot maandag 24 februari! Uiterlijk donderdag 27 februari ontvangen de deelnemers een deelnemersoverzicht. U krijgt dan de kans tot  woensdag 4 maart om uw voorkeuren voor meetings door te geven. 

Doelgroep: Technische profielen, projectleiders en/of aankopers.

Extra info

Voor meer info kan u steeds terecht bij karen.vanderstraeten@blauwecluster.be of op 0499/54 67 78