Adres: 
Research Council of Norway
. Lysaker
Noorwegen
Datum: 
woensdag 13 februari 2019 - 09:00 t/m donderdag 14 februari 2019 - 17:55
Info:
Afgelopen
Externe activiteit

De deelnemende landen in call 2 van MarTERA (Belarus, Belgium, France, Germany, Ireland, Latvia, Malta, Norway, Poland, Romania, Spain and Turkey) willen ontwikkelingen in volgende toepassingsgebieden van mariene en maritieme technologie promoten:

  • Milieuvriendelijke maritieme technologie
  • Ontwikkeling van nieuwe materialen en structuren
  • Sensoren, automatisatie, monitoring en observatie
  • Advanced manufacturing en productie
  • Veiligheid en beveiliging/bewaking

Projecten zijn ontvankelijk indien ze voldoen aan de regionale regels (cfr. VLAIO template voor Vlaamse partners), minstens 2 onafhankelijke entiteiten uit 2 deelnemende regio's (3 indien Wit-Rusland, Argentinië of Zuid-Afrika) partner zijn en er deelname is van de industrie binnen het consortium (let wel: niet alle regio's kunnen industriële partners steunen).

Op 13 februari 2019 organiseert MarTERA in Lysaker (Noorwegen) een brokerage event voor onderzoekers, KMOs en publieke sector die interesse hebben in deze call of nog op zoek zijn naar partners. Tijdens dit event is er de kans om je producten of diensten kenbaar te maken, en specifieke noden inzake samenwerking aan te kaarten. Daarnaast is er ook de mogelijkheid tot deelname aan bilaterale meetings met potentiële (business) partners. Inschrijven kan nog tem 12 februari via het online registratieformulier