Adres: 
Het Havenhuis, Zaha Hadidplein 1
2030 Antwerpen
België
Datum: 
donderdag 15 december 2022 - 15:45 t/m 20:30
Info:
Activiteit voor leden en niet-leden
Eigen activiteit
Nog plaatsen beschikbaar
donderdag 15 december 2022 - 15:45 t/m 20:30
Voeg toe aan kalender

Maak kennis met interessante spelers en projecten in de blauwe economie, verdiep je in innovatie en wees getuige van de uitreiking van de prestigieuze Blue Innovation Awards.

Innovatie leeft in Vlaanderen, en dat geldt al zeker voor de blauwe economie. Vlaamse actoren zetten elk jaar hun schouders onder een waaier aan nieuwe projecten, producten en diensten die gelinkt zijn aan de zee. 

Op 15 december ontvangen we jullie graag in het Havenhuis in Antwerpen om nader kennis te maken met enkele van deze innovaties en samen met ons te ontdekken welke initiatieven bekroond worden.

Tijdens dit unieke event voorzien we natuurlijk ook wat lekkers om te drinken en te eten, en gaan enkele sprekers dieper in op het belang van innovatie voor Vlaanderen. We kijken uit naar jullie aanwezigheid!

Bekijk het gedetailleerde programma
15u45 Ontvangst met drankje
16u30 Verwelkoming en introductie
16u45

Feestelijke Uitreiking Blue Innovation Awards

17u40 Keynote speakers 
18u15    Receptie en netwerking

Dit programma is onder voorbehoud. Er kunnen nog wijzigingen optreden.

 

Laureaten Blue Innovation Awards 2022

Praktisch

Het event vindt plaats in het auditorium en de foyer van het Havenhuis in Antwerpen. Deelname is gratis voor alle leden en partners van De Blauwe Cluster volgens lidmaatschap. Andere geïnteresseerden betalen een bijdrage van € 100.

Wil je graag deelnemen aan de Blue Innovation Party Antwerp 2022? Schrijf je snel in om zeker te zijn van je plaats. Dat kan nog tot 12 december.

Ben je ingeschreven maar is er iets tussengekomen? Laat ons dat uiterlijk op 13 december weten. In het andere geval rekenen we een no-show fee van € 100 aan. 

Bereikbaarheid

Kom je met het openbaar vervoer? Tram 24 (Silsburg) stopt voor de deur. Neem je de wagen? Dan kijk je best op slim naar Antwerpen voor de meest geschikte route. 

De parking onder het Havenhuis is bedoeld voor medewerkers. Je kan je wagen best parkeren op Parking 'Straatsburg'. Deze parking ligt naast restaurant 'Het pomphuis', schuin tegenover het Havenhuis.