Inschrijving Blue Night (26 augustus 2022)

Op vrijdag 26 augustus vanaf 17u00 vindt onze eerste Blue Night plaats. Ga mee aan boord van de OCEANDIVA Futura en laat je door De Blauwe Cluster op sleeptouw nemen voor een avond met lekker eten en drinken, live muziek en aangenaam gezelschap.

Hieronder kan je je inschrijven voor bovenstaand event. Gelieve er rekening mee te houden dat het aantal beschikbare plaatsen beperkt is.

Dit event is gratis voor leden en partners van De Blauwe Cluster. Het toegelaten aantal deelnemers per organisatie is afhankelijk van de lidmaatschapsformule.
Wil je het event bijwonen maar ben je (nog) geen lid van De Blauwe Cluster? Dan betaal je een bijdrage in de kosten van € 150 (exclusief BTW).

Omdat we van dit event een echt feest willen maken, zijn partners ook van harte welkom op dit event.

Kan je er uiteindelijk niet bijzijn? Laat ons dat dan ten laatste op 25 augustus weten. In het andere geval rekenen we een no-show vergoeding van € 80 aan. 

Jouw gegevens
Is jouw organisatie lid of partner van De Blauwe Cluster?

Als lid of partner van De Blauwe Cluster kan je gratis deelnemen aan dit event.

Let wel: het toegelaten aantal deelnemers per organisatie is afhankelijk van de lidmaatschapsformule.

Als je geen lid of partner bent van De Blauwe Cluster, betaal je een bijdrage in de kosten van € 150 (excl. BTW).

Na indiening van dit formulier ontvang je een betaallink. Je bent pas definitief ingeschreven na betaling. Na het event zal je een factuur voor dit bedrag ontvangen. 

Vul hieronder het adres en het BTW-nummer in voor de facturatie. De factuur wordt verzonden na betaling. Dit geldt niet voor deelnemers van leden of partners die gratis kunnen deelnemen volgens de lidmaatschaps- of partnerschapsformule en voor speciale genodigden.
Breng je jouw partner mee naar het event?
Wat is de naam van je partner?
Zijn er bepaalde voedselallergieën of -voorkeuren waar we rekening mee moeten houden?
Je gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Je kan de data die wij bijhouden steeds opvragen via info@blauwecluster.be en laten wijzigen. Bekijk ons privacybeleid in detail.