Inschrijving Feestelijke Zitting - 24 januari 2020

We zijn enthousiast dat je met De Blauwe Cluster wil klinken op het nieuwe jaar! De deelnameprijs voor de feestelijke zitting met walking dinner bedraagt 135 € excl. BTW per persoon, maar is gratis voor de leden en partners van de Blauwe Cluster naargelang de gekozen lidmaatschaps- of partnerschapsformule van je organisatie. Meer informatie over de types lidmaatschappen op de website: https://www.blauwecluster.be/lid-worden. 

Voorafgaand aan de feestelijke zitting, om 15:30 u, bieden wij een rondleiding aan in het Maritiem Onderzoekscentrum. We exploreren het indrukwekkende nieuwe gebouw op het wetenschapspark van GreenBridge, waarbij we toelichting van experten van het Waterbouwkundig Laboratorium krijgen bij de sleeptank en van experten van Universiteit Gent bij het coastal & ocean basin. Een unieke belevenis!
Vul hier het adres en het BTW nummer in voor de facturatie. De factuur wordt verzonden na betaling. Dit geldt niet voor deelnemers van leden of partners die gratis kunnen deelnemen volgens de lidmaatschaps- of partnerschapsformule en voor speciale genodigden.
Je gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Je kan de data die wij bijhouden steeds opvragen via info@blauwecluster.be en laten wijzigen.