Matchmaking event De Blauwe Cluster - Flanders Space

Ruimtevaarttoepassingen hebben in het verleden al hun meerwaarde kunnen bewijzen in de maritieme sector. Vlaanderen kan met zijn zeehavens, zijn steden en zijn uitgebreid logistiek netwerk een ideale omgeving zijn om nieuwe toepassingen van ruimtevaarttechnologie te ontwikkelen. Daarom organiseren we op 7 februari 2023 een workshop waar de leden van De Blauwe Cluster en Flanders Space elkaar kunnen ontmoeten.

Tijdens deze workshop heb je de mogelijkheid om de technologische uitdagingen te beschrijven waarmee jouw organisatie geconfronteerd wordt. Op basis van deze input zullen interdisciplinaire werkgroepen opgericht worden.Tijdens het event organiseren we ook een gerichte matchmaking.

Alles vindt plaats bij RedWire in de Hogenakkerhoekstraat 9 te Kruibeke van 12u00 tot 16u30. Heb je interesse in mogelijke projecten rond ruimtevaarttoepassingen in de maritieme sector? Schrijf je hieronder in voor dit event. 

Gelieve hieronder aan te geven over welke nationaliteiten je beschikt. Dit is belangrijk voor de veiligheid op de site / With respect to venue security reasons we need to be informed of all nationalities you have. Please indicate your nationalities below.

Dank je wel om jouw dieetvoorkeuren en/of voedselallergieën door te geven. We proberen hier maximaal rekening mee te houden.

Je gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Je kan de data die wij bijhouden steeds opvragen via info@blauwecluster.be en laten wijzigen. Bekijk ons privacybeleid in detail.