Interesse in of op zoek naar specifieke oplossingen voor het verzamelen of verwerken van offshore gegevens? Dan loont het zeker de moeite om onze enquête rond data & sensoren in te vullen. 

Deze bevraging bestaat uit 3 delen met in totaal 9 vragen:

  • In deel 1 kan je aangeven voor welke toepassingen je sensoren in een offshore omgeving nodig hebt;
  • In deel 2 kan je verduidelijken naar welke mariene of maritieme data je nog op zoek bent;
  • In deel 3 krijg je enkele vragen rond confidentialiteit en opvolging.

Je kan zelf vrij kiezen welke delen je wenst in te vullen. De volledige vragenlijst invullen vraagt ongeveer 10 minuten van je tijd.

De resultaten van de bevraging zullen gebruikt worden om enkele workshops in het najaar voor te bereiden en die zo goed mogelijk af te stemmen op de interesse van actoren in de Blauwe Economie.

Op dit moment voorzien we twee workshops:

- Een matchmaking event 'sensors for harsh environments', waarbij vragers en aanbieders van sensoren via thematische sessies en een kleinschalige expo met elkaar gematcht worden. Deze workshop vindt in oktober '20 plaats en wordt samen met Catalisti, SIM en IDEA georganiseerd. 

- Een 'LifeWatch maritime industry workshop', waarbij we op zoek gaan naar nuttige toepassingen rond big data en supercomputing voor de blauwe economie. Dit evenement vindt in september '20 plaats en wordt samen met het Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ) en het Vlaams Supercomputer Centrum (VSC) georganiseerd.

Ook lid worden?

De Blauwe Cluster werd erkend door de Vlaamse overheid als zesde Vlaamse speerpuntcluster. Om optimaal van de unieke diensten van de cluster gebruik te maken en voor de verdere uitbouw van uw netwerk is lid worden een troef.