De Blauwe Cluster verwelkomt Niko Fierens als bestuurder en ondervoorzitter van het kmo-comité. Niko is Managing Director bij de firma MULTI.engineering uit Temse. Hij heeft er de leiding over de divisie Maritime & Offshore.

Samen met de voorzitter van het kmo-comité - Koen Geirnaert van dotOcean - zal Niko mee vorm geven aan het kmo-programma van de Blauwe Cluster en de kmo’s vertegenwoordigen in de stuurgroep en het bestuur.

Het kmo-comité komt minstens tweemaal per jaar bijeen en adviseert de stuurgroep en het bestuur over aangelegenheden die specifiek relevant zijn voor kleine of middelgrote ondernemingen.

"Met mijn engagement in het kmo-comité van de Blauwe Cluster wil ik een proactieve en faciliterende rol spelen bij het verbinden van de kmo’s die actief zijn in de blauwe economie en hen stimuleren om samenwerking te zoeken en elkaar te versterken.”

Ook lid worden?

De Blauwe Cluster werd erkend door de Vlaamse overheid als zesde Vlaamse speerpuntcluster. Om optimaal van de unieke diensten van de cluster gebruik te maken en voor de verdere uitbouw van uw netwerk is lid worden een troef.