Van 20 tot en met 22 november brengt The Global Sustainable Technology & Innovation Conference (G-STIC) 2019 gerenommeerde bedrijfsleiders, academici en beleidsmakers van over de hele wereld samen in Brussel. Eén overkoepelend thema: bruggen bouwen tussen technologische innovaties en beleid. Doel? Het helpen realiseren van de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties.

Ook de leden van De Blauwe Cluster hebben hierin een belangrijke bijdrage te leveren. De Blauwe Cluster organiseert dan ook op donderdag 21 november een speciaal dagprogramma rond ‘Oceans’, met koplopers in bijvoorbeeld kustbescherming, desalinatie, aquacultuur of hernieuwbare energie. Van over de hele wereld, maar ook vanuit Vlaanderen. Want heel wat bedrijven van De Blauwe Cluster lopen nu al mee voorop in het creëren van nieuwe, duurzame businessopportuniteiten in de blauwe economie.

We nodigen iedereen graag uit om deze vernieuwers van De Blauwe Cluster te ontmoeten en samen inspiratie op te laden. Ben je lid of partner van De Blauwe Cluster? Mail naar events@blauwecluster.be en we bezorgen je een persoonlijke registratiecode. Daarmee kan je gratis inschrijven voor de driedaagse, inclusief het Oceans-programma en de Industry Night op 21 november.

Het volledige programma vind je terug op https://2019.gstic.org/themes/oceans/programme

Ook lid worden?

De Blauwe Cluster werd erkend door de Vlaamse overheid als zesde Vlaamse speerpuntcluster. Om optimaal van de unieke diensten van de cluster gebruik te maken en voor de verdere uitbouw van uw netwerk is lid worden een troef.