Wat heeft het nieuwe jaar voor ons in petto? Na de verrassende gebeurtenissen in 2020 is niets meer zeker, maar De Blauwe Cluster ziet de toekomst positief tegemoet. Onze CEO Marc Nuytemans blikt alvast vooruit naar het nieuwe jaar.

Beste leden, vrienden en collega’s,

Tijd om bladzijde 2020 om te draaien en met goede moed en volle goesting aan 2021 te beginnen!

De dagen worden alweer langer, en we lopen over van bruisende ideeën om van het komende jaar een echt succes te maken voor onze partners. Dat willen we bereiken door ze met raad en daad bij te staan in de verwezenlijking van hun projecten in de blauwe economie.

Het is daarbij niet van belang of het gaat om initiatieven op beperkte of grote schaal; de hoofdzaak is dat ze bijdragen tot de groei van onze bedrijven. De blauwe economie bezit van alle economische sectoren het grootste potentieel, en we zijn vast van plan geen enkele kans te missen om jullie te helpen om dat te valoriseren.

Aarzel daarom niet om ons te mailen, te bellen of – wanneer het weer kan – eens bij ons binnen te springen. Jullie zijn steeds van harte welkom, en we kijken er naar uit om de banden verder aan te halen in het nieuwe jaar.

Sta me toe om ook even stil te staan bij hen die het momenteel wat moeilijker hebben, bijvoorbeeld omdat ze ziek zijn of omdat de zaken wat minder gaan. Verbondenheid is een wezenlijk onderdeel van een cluster, en dus wens ik iedereen een overweldigend 2021.

Samen maken we er iets moois van!

Capt. Marc Nuytemans, FNI
CEO van De Blauwe Cluster VZW

Ook lid worden?

De Blauwe Cluster werd erkend door de Vlaamse overheid als zesde Vlaamse speerpuntcluster. Om optimaal van de unieke diensten van de cluster gebruik te maken en voor de verdere uitbouw van uw netwerk is lid worden een troef.