De Blauwe Cluster is op zoek naar een communicatie & eventmanager

  • Ben jij een duizendpoot in nieuwe media en beheers je goed de moderne communicatietools ? 
     
  • Heb jij een praktische aanpak om van events een succes te maken? 
     
  • Beschik je over een uitstekende pen (in het Nederlands en het Engels) om de aandacht op te wekken en om op een frisse manier over onze projecten en werking te rapporteren?
     
  • Beheers je de gave om woord en beeld elkaar te laten versterken in print en online?

Dan is deze uitdaging mogelijk iets voor jou. De Blauwe Cluster is een jonge, snel groeiende organisatie erkend door het Vlaams Agentschap voor Innoveren en Ondernemen. We zijn gevestigd in Oostende en beschikken over een hub in Antwerpen. Bij ons ontmoet je innovatieve top-bedrijven, van groot tot klein. We werken nauw samen met de Vlaamse universiteiten en met topkennisinstellingen. 

Wij willen inspireren en partnerschappen helpen smeden om dromen tot werkelijkheid te brengen onder de vorm van collaboratieve innovatieprojecten. De kust, de zee en oceanen zijn ons werkterrein. Uitdagingen zoals klimaatverandering, energietransitie, duurzame zeevoeding, ... staan op onze radar. Samenwerking, flexibiliteit en kwaliteit zijn onze kernwaarden. 

Interesse? Overtuig ons met uw kandidatuur en bezorg ons uw CV.

Meer weten? Contacteer Ann Overmeire (ann.overmeire@blauwecluster.be).

Ook lid worden?

De Blauwe Cluster werd erkend door de Vlaamse overheid als zesde Vlaamse speerpuntcluster. Om optimaal van de unieke diensten van de cluster gebruik te maken en voor de verdere uitbouw van uw netwerk is lid worden een troef.