Wingspro is een gezamenlijk initiatief van de 5 Vlaamse universiteiten. De opleiding brengt je de nodige competenties bij op het gebied van innovatie en ondernemen. Deze nieuwe kennis en vaardigheden kan je meteen toepassen in je eigen innovatieproject, onder begeleiding van je persoonlijke coach.

DOELGROEP

Ingenieurs met minstens een aantal jaar werkervaring.
Gedreven professionals die zich willen ontpoppen tot innovator en ondernemer.
Technische profielen die een meer commerciële en marktgerichte rol willen opnemen.

MEERWAARDE VOOR JOU EN JE BEDRIJF

Je leert opportuniteiten ontdekken en innovatieve ideeën niet enkel technisch, maar ook op businessvlak te bekijken. Zo haal je meer potentieel uit je technische kennis.
Je wordt beter voorbereid om zelf te ondernemen aan de hand van advies, innovatiekennis en persoonlijke coaching.
Je werkt een concrete bedrijfscase uit die een meerwaarde creëert voor je bedrijf.

PROGRAMMA

De corebusiness van WingsPro is het innovatieproject: je werkt je eigen idee uit tot een gevaloriseerd product, dienst of proces. Concrete kennis en tools krijg je aangereikt via 3 innovatiebootcamps, die doorgaan op vrijdag (13u30-19u) en zaterdag (9u-16u) in september 2019, oktober 2019 en januari 2020. Meer informatie hierover vind je op de website. De prijs voor WingsPro is 4900 euro. Heb je concrete vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de coördinator van het programma:

Ruth Van Winckel
Coördinator WingsPro
Projectmedewerker Postgraduaat Innoverend Ondernemen

T +32 9 264 40 02
M +32 478 69 67 26

www.innoverendondernemen.be

www.wingspro.be

Ook lid worden?

De Blauwe Cluster werd erkend door de Vlaamse overheid als zesde Vlaamse speerpuntcluster. Om optimaal van de unieke diensten van de cluster gebruik te maken en voor de verdere uitbouw van uw netwerk is lid worden een troef.