Leden & partners

Ontdek alle leden en partners die bij De Blauwe cluster actief zijn.

Rovin BV

Sediment- en waterkwaliteitsensoren alsook real-time datatransmissie van alle types sensoren via Rovins eigen IoT-gateway

KorallionBio

We zetten in op de verduurzaming van skin care en cosmetica door onderzoek naar bioactieve stoffen in zijstromen van microbiële biomassa en zeewieren.

Basaltex

Natuurlijke basaltgarens voor technisch textiel op zee

Proviron

Proviron ontwerpt, produceert en verkoopt chemicaliën aan nichemarkten. Wij hebben 22 productie-eenheden in drie fabrieken in België en de VS. Voor het merendeel van onze eigen producten zijn we marktleider.

Ørsted

Een wereld creëren die volledig draait op groene energie.

Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen

Het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen doet intensief aan wetenschappelijk onderzoek, vervult diensten van openbaar nut en staat voor iedereen open via het Museum voor Natuurwetenschappen.

WaterstofNet

WaterstofNet verenigt de waterstof-industrie in de Benelux via de Waterstof Industrie Cluster.

Coteng nv

Software op maat voor uw automatisatie of innovatie

ZyGo.core

Wij ontwikkelen innovatieve software (en hardware prototype design) voor autonome toepassingen

Astrea

Astrea is een full-service advocatenkantoor voor ondernemingen met een bijzondere expertise op vlak van blauwe en groene economie in al haar facetten

Galloo

Galloo recycleert metalen en kunststoffen tot nieuwe grondstoffen.

Het DENKhuis

Het is ons doel om bedrijven en hun medewerkers simpelweg blij, veilig en duurzaam te maken.

Mercordi

Wij bieden oplossingen voor een brede waaier aan dieren

Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee

Het Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ) is Nederlands nationaal oceanografisch instituut en expertisecentrum voor oceaan, zee en kust.

Siemens Industry Software

Siemens Industry Software NV (SISW) is een engineeringbedrijf en toonaangevende leverancier van test- en mechatronische simulatiesoftware en engineeringdiensten in de automobiel-, ruimtevaart- en andere geavanceerde productie-industrie.

Go Ocean

Go Ocean wil het herstel van kustlijnen en mariene ecosystemen ondersteunen en versnellen, de weerbaarheid van onze oceanen tegen bedreigingen zoals klimaatverandering bevorderen en de habitat van wildlife in de oceaan beschermen.

Nexxworks

Nexxworks inspireert en begeleidt bedrijven om 'The Day After Tomorrow' te omarmen en innovatie centraal te stellen in hun strategie voor duurzame groei.

SKF Belgium

SKF is een wereldleider voor het ontwerp en de productie van wentellagers.