Adres: 
Thonetlaan 165
2050 Antwerpen-Linkeroever
België
Datum: 
woensdag 22 juni 2022 - 16:00 t/m 19:00
Info:
Afgelopen
Enkel voor leden
Enkel op uitnodiging
Eigen activiteit
woensdag 22 juni 2022 - 16:00 t/m 19:00

De Voorzitter en het Bestuur nodigen alle premium, strategische en standaard leden van De Blauwe Cluster vzw hartelijk uit op de Algemene Vergadering (AV) van onze vereniging op 22 juni 2022 om 16u00. 

Na twee online edities ten gevolge van corona kunnen we dit jaar eindelijk weer een fysieke AV organiseren. We hebben daarvoor een speciale locatie in Antwerpen-Linkeroever uitgekozen met fantastisch uitzicht op de rechteroever.

Na het formele deel komt Antwerps schepen Erica Caluwaerts een licht werpen op de ambities van de stad Antwerpen op het gebied van blauwe economie. Daarna krijgen we toelichting bij het project Innovatieve Stadshaven, dat vorm zal krijgen aan het Kempeneiland en het zuidelijke deel van Asiadok-Oostkaai.

Nadien voorzien we volop netwerkgelegenheid bij een lekker hapje en drankje. Wil je er graag bij zijn? Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt.

Programma

Vanaf 16u00 ben je welkom in Pier 165 op Antwerpen-linkeroever. Het formele gedeelte begint stipt op 16u30. Gelieve tijdig hiervoor aanwezig te zijn. 

Bekijk het gedetailleerde programma
16u00 Ontvangst
16u30 Formeel gedeelte
  1. Opening door de voorzitter en welkom aan de nieuwe leden
  2. Controle rechtsgeldigheid en aanduiding bureau
  3. Goedkeuring verslag algemene vergadering van 15 juni 2021
  4. Ontslagen en benoemingen bestuurders
  5. Jaarrekening 31/12/2021 & verslag van de Commissaris Walter Hosten
  6. Begroting 2022
  7. Kwijting bestuurders
  8. Rondvraag & afsluiting
17u00

Ambities van de stad Antwerpen in blauwe economie
Erica Caluwaerts - schepen voor economie, werk, innovatie, industrie, digitalisering, marketing en communicatie, openbaar domein en rechtszaken

Project Innovatieve Stadshaven
Maarten Van Ostaeyen, Invest Desk Antwerp, Stad Antwerpen
 

17u30 Walking dinner en netwerking

Locatie

De Algemene Vergadering vindt plaats in PIER 165, Thonetlaan 165, Antwerpen Linkeroever

Pier 165 is een veilige thuishaven aan de oever van de Schelde voor honderden enthousiaste Zeescouts. Vele generaties jongeren hebben op deze locatie de tijd van hun leven beleefd, met tal van avonturen op het land en vooral ook op het water.

In de loop der jaren werd een mooie infrastructuur gecreëerd die open staat voor externen. Door deze locatie te kiezen voor onze AV steunen wij een fantastische jeugdwerking met nautisch karakter in het hart van Antwerpen. 

Bereikbaarheid

Kom je met het openbaar vervoer? Op 700 m afstand bevindt zich het metrostation Van Eeden (stopplaats van metrolijn 3, 5 of 9  vanuit station Antwerpen Centraal)

Kom je met de auto? Dan kan je parkeren in de Thonetlaan of nabije omgeving (betalend).

Inschrijven

Onze Algemene Vergadering is voorbehouden voor onze premium, strategische en standaard leden ("werkende leden") van De Blauwe Cluster (aantal volgens lidmaatschap).

Deelname is gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang als je erbij wil zijn. 

Kan er niemand van je organisatie aanwezig zijn? Dan ontvangen we graag een volmacht van jullie. Vul het blanco volmachtformulier in en bezorg het ten laatste op 15 juni aan onze office manager Stani Matusikova