Adres: 
Sluisweg
1980 Zemst
België
Datum: 
vrijdag 26 augustus 2022 - 16:30
Info:
Enkel voor leden
vrijdag 26 augustus 2022 - 16:30 t/m 20:30
Voeg toe aan kalender

Innovatie komt voornamelijk tot stand wanneer mensen met uiteenlopende achtergronden samenkomen en vernieuwende ideeën uitwisselen. We nodigen jullie dan ook van harte uit voor de eerste Blue Night van De Blauwe Cluster.

Op vrijdag 26 augustus verwelkomen we jullie graag omstreeks 16u30 aan de ligplaats langs het Zeekanaal Brussel Schelde (exacte locatie volgt nog). Maak kennis met andere actoren in de mariene en maritieme sector, smeed banden en geef vorm aan de toekomst van de blauwe economie.

Programma

Wanneer iedereen aan boord is, vertrekken we voor een ontspannend boottochtje langs het kanaal. Onderweg kan je genieten van lekker eten en drinken. We voorzien ook een live-optreden. Tijdens het volledige event heb je ruim de mogelijkheid om met de andere aanwezigen te netwerken.

Het gedetailleerde programma wordt op een later tijdstip bekendgemaakt.

De OCEANDIVA Futura

Praktisch

We schepen in op de OCEANDIVA Futura vanaf 16u30. Gelieve tijdig aanwezig te zijn! Wanneer de boot is vertrokken, is het niet meer mogelijk om aan boord te komen.

Deelname is gratis voor leden en partners van De Blauwe Cluster. Het toegelaten aantal deelnemers per bedrijf of partner hangt af van het type lidmaatschap dat je afgesloten hebt. Wil je het event bijwonen maar ben je (nog) geen lid van De Blauwe Cluster? Dan betaal je een bijdrage in de kosten van € 150 (excl. BTW). 

We vragen alle geïnteresseerden om zich vooraf te registeren, want de plaats aan boord is logischerwijze beperkt. Omdat we van dit event een echt feest willen maken, zijn partners ook van harte welkom op dit event. 

Heb je je ingeschreven maar kan je er om een of andere reden toch niet bijzijn? Laat ons dat dan ten laatste op 25 augustus weten. In het andere geval zien we ons gedwongen om een no-show vergoeding van € 80 aan te rekenen.

Meer info

Wil je graag meer info over dit evenement of heb je nog praktische vragen? Neem contact met ons op.