Blue Night 2022

Is er iets toepasselijker dan netwerken in de blauwe economie aan boord van een echt schip? Kom op vrijdag 26 augustus naar onze eerste Blue Night en geniet van een boottocht op het kanaal, een live optreden, lekker eten en bovenal de mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen en gezellig bij te praten.
Type
Afgelopen, Activiteit voor leden en niet-leden
Datum
-
Adres
Vaartdijk 2, 1980 Kapell-op-den Bos
Delen
LinkedInTwitterFacebook

Innovatie komt voornamelijk tot stand wanneer mensen met uiteenlopende achtergronden samenkomen en vernieuwende ideeën uitwisselen. We nodigen jullie dan ook van harte uit voor de eerste Blue Night van De Blauwe Cluster.

Op vrijdag 26 augustus verwelkomen we jullie graag omstreeks 17u00 aan de ligplaats langs het Zeekanaal Brussel-Schelde (ter hoogte van Vaartdijk 2). Maak kennis met andere actoren in de mariene en maritieme sector, smeed banden en geef vorm aan de toekomst van de blauwe economie.

Programma

Wanneer iedereen aan boord is, vertrekken we voor een ontspannende rondvaart op het kanaal. Onderweg kan je genieten van lekker eten en drinken. We voorzien ook een live-optreden. Tijdens het volledige event heb je ruim de mogelijkheid om met de andere aanwezigen te netwerken.

Bekijk het gedetailleerde programma

17u00 Inscheping en receptie
17u30 Verwelkoming door Marc Nuytemans,
CEO van De Blauwe Cluster
18u00 Start rondvaart langs Kanaal van Willebroek
18u15 Walking dinner 
20u00 Terug aan de kade
21u00  Einde

In de loop van het programma vinden er ook twee optredens van The Jacquelines plaats.

futura boat
De OCEANDIVA Futura

Praktisch

We schepen in op de OCEANDIVA Futura vanaf 17u00. Gelieve tijdig aanwezig te zijn! Wanneer de boot is vertrokken, is het niet meer mogelijk om aan boord te komen. 

De inscheepplaats bevindt zich op het einde van de Vaartdijk. Er is voldoende parkeergelegenheid langs de straat. Bekijk een kaartje met de locatie van het event.

Op je navigatieapp geef je best als adres Vaartdijk 2 in. Denk eraan om door te rijden tot op het einde van de straat. Vanaf de Vaartdijk zullen er ook bordjes staan. 

Inschrijven 

Deelname is gratis voor leden en partners van De Blauwe Cluster. Het toegelaten aantal deelnemers per bedrijf of partner hangt af van het type lidmaatschap dat je afgesloten hebt. Wil je het event bijwonen maar ben je (nog) geen lid van De Blauwe Cluster? Dan betaal je een bijdrage in de kosten van € 150 (excl. BTW). 

We vragen alle geïnteresseerden om zich vooraf te registeren, want de plaats aan boord is logischerwijze beperkt. Omdat we van dit event een echt feest willen maken, zijn partners ook van harte welkom op dit event. Inschrijven is mogelijk tot en met 24 augustus om 17u00.

Heb je je ingeschreven maar kan je er om een of andere reden toch niet bijzijn? Laat ons dat dan ten laatste op 25 augustus weten. In het andere geval zien we ons gedwongen om een no-show vergoeding van € 80 aan te rekenen.

Meer info

Wil je graag meer info over dit evenement of heb je nog praktische vragen? Neem contact met ons op.

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: