Infosessie Blue Innovation Awards 2022

Wil je graag meedingen voor een van de Blue Innovation Awards maar weet je niet precies wat je mag verwachten? Neem deel aan onze infosessie op 7 september juni en kom te weten of jouw project, dienst of product in aanmerking komt. Na een korte toelichting van het concept krijg je ook ruimschoots de kans om vragen te stellen.
Type
Afgelopen, Eigen activiteit, Activiteit voor leden en niet-leden
Datum
-
Delen
LinkedInTwitterFacebook

In 2022 reiken we voor de derde keer de Blue Innovation Awards uit. Wil je graag hieraan deelnemen maar weet je niet goed hoe je dat doet en wat je kan verwachten? Schrijf je dan in voor onze infosessie en ga aan de slag.

Op 14 september voorzien we een online infomoment rond de Blue Innovation Awards 2022. We leggen kort maar bondig uit wat de awards precies zijn en welke procedure je moet doorlopen om je kandidaat te snellen. Nadien krijg je ook ruim de gelegenheid om vragen te stellen rond je aanmelding voor de Blue Innovation Awards.

Praktisch

Deze infosessie is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over de Blue Innovation Awards 2022. Deelname is gratis.

Interesse om deel te nemen? Schrijf je in voor de infosessie via onze website. Dat kan nog tot en met 13 september 2022. In het inschrijvingsformulier kan je ook een aantal vragen opgeven. 

Nog vragen? Neem gerust contact op met Karen Vanderstraeten.

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.