Offshore Northern Seas in Stavanger (Noorwegen)

Ben je actief in de offshore energiesector en wil je jouw producten of diensten presenteren aan een internationaal publiek? Neem deel aan de beurs Offshore Northern Seas, netwerk met nieuwe en bestaande klanten, en verwerf allerlei nieuwe inzichten tijdens de conferentiesessies.
Datum
-
Adres
Stavanger Forum, Gunnar Warebergsgate 13 , 4021 Stavanger
Delen
LinkedInTwitterFacebook

Standhouders

Flanders Investment & Trade (FIT) biedt bedrijven twee formules aan op de beurs: de product sample booth (PSB) of een individuele stand (afhankelijk van de beschikbare ruimte). Bij beide formules kan je genieten van volgende voordelen:

  • Stand met gunstige locatie tegen een voordelige prijs;
  • Organisatie, logistiek en voorbereiding via FIT;
  • Ondersteuning vanuit FIT tijdens de beurs.

FIT voorziet één exhibitor pass per deelnemend bedrijf. Met de exhibitor pass heb je toegang tot de beurs en verschillende conferenties tijdens de beurs. Het is mogelijk om extra exhibitor passes aan te kopen via FIT.

Randprogramma

Naast de beursdeelname voorziet Flanders Investment & Trade (FIT) ook een aantal bijkomende activiteiten voor deelnemende bedrijven, waaronder:

  • Ecosysteemtour met bezoeken aan relevante lokale bedrijven in de offshore sector; 
  • B2B-groepssessies; en 
  • Netwerkreceptie.
Sfeerfoto ONS 2022

Praktisch

Offshore Northern Seas (ONS) vindt plaats in de Noorse stad Stavanger van maandag 26 augustus 2024 tot en met donderdag 29 augustus 2024.

Wil je graag gebruik maken van dit aanbod via FIT en samen met andere Vlaamse bedrijven in de schijnwerper staan? Schrijf je in voor dit event. Dat kan nog tot en met 29 maart. 

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.