Prinselijke missie naar Japan onder leiding van prinses Astrid

Interesse om samen met andere Belgische bedrijven en organisaties je ter plaatse te verdiepen in de Japanse technologiesector? Ga mee op prinselijke missie naar Japan en maak kennis met potentiële lokale partners en klanten voor jouw onderneming. Tijdens de missie heb je ook ruim de gelegenheid om te netwerken met de andere deelnemers.   
Type
Afgelopen
Datum
Delen
LinkedInTwitterFacebook

Van 5 tot en met 9 december organiseert Flanders Investment & Trade - met de medewerking van De Blauwe Cluster - een prinselijke missie naar Japan onder leiding van Prinses Astrid van België. Het centrale thema van deze prinselijke missie is 'technologie'. Deelname staat open voor alle bedrijven en organisaties die in het Vlaams Gewest gevestigd zijn.

Programma

Tijdens deze prinselijke missie brengen we een bezoek aan de steden Tokio, Nagoya en Osaka. Je kan je onder andere verwachten aan meetings met potentiële partners en klanten op maat van jouw bedrijf, inspirerende bedrijfsbezoeken en boeiende gesprekken met lokale spelers, beslissingsnemers en bedrijven uit de delegatie tijdens de vele netwerkmomenten. 

Specifiek met betrekking tot de blauwe economie wordt er tijdens deze reis ook een event opgezet rond decarbonisatie, met focus op offshore wind en waterstof. Er wordt ook een afzonderlijk programma voor startups en scale-ups voorzien. 

Bekijk het gedetailleerde programma

5-6 december Tokio
7 december Nagoya
8-9 december Osaka
prinses astrid
Prinses Astrid van België neemt de leiding van de missie op zich

Praktisch

Tijdens deze reis worden drie steden aangedaan. Je kan aan het volledige programma deelnemen, of je voor één of meerdere steden inschrijven.

De kostprijs is € 300 per persoon per stad. De kostprijs voor eventuele extra personen van hetzelfde bedrijf is € 150 per persoon per stad.

Geïnteresseerd? Dan heb je nog tot en met 23 september de tijd om je aan te melden voor deze unieke reis. 

Wil je graag meer info over deze missie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Miet Verhamme (De Blauwe Cluster) of Michèle Surinx (FIT).

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: