Vijfjarig jubileum De Blauwe Cluster op Oostende voor Anker

De Blauwe Cluster bestaat vijf jaar, en dat mag gevierd worden. Speciaal voor deze gelegenheid trekken we naar de plaats waar het allemaal begon: Oostende, de stad aan zee. We koppelen ons jubileum bovendien aan Oostende voor Anker, het grootste maritieme festival aan de Noordzee.
Date
-
Adres
Handelsdokken, 8400 Oostende
Delen
LinkedInTwitterFacebook

Eind 2017 nemen enkele bedrijfen het initiatief om De Blauwe Cluster op te richten. Deze organisatie krijgt de opdracht om sectoroverschrijdende partnerschappen en een nauwere samenwerking tussen kenniscentra en overheidsinstellingen te realiseren, om zo vernieuwende projecten in de Belgische Noordzee en daarbuiten op te zetten.

In maart 2018 sleept De Blauwe Cluster een voorlopige erkenning als speerpuntcluster in de wacht. De definitieve toekenning vindt plaats in 2019. Dat betekent dat we in 2023 al vijf jaar bestaan. We nodigen al onze leden en partners dan ook van harte uit om op donderdag 1 juni ons vijfjarig jubileum samen met ons te vieren in Oostende.

Programma

We dompelen ons volledig onder in de sfeer van het maritieme festival Oostende voor Anker en bieden volgend aangepast programma aan:

  • We ontvangen jullie hartelijk in Oostende en nemen jullie vervolgens mee voor een unieke boottocht op de Noordzee aan boord van een historisch housten schip;
  • Hierna volgt de plechtige opening van het blauw innovatiedorp, waar onze leden en partners hun innovatieve projecten, producten en diensten voorstellen;
  • Aansluitend nodigen we jullie uit voor de feestelijke zitting, waar ook enkele sprekers het woord nemen;
  • Ten slotte sluiten we het jubileum af met een feestelijke receptie, met heel wat mogelijkheden om met elkaar te netwerken.

Het gedetailleerde programma wordt later bekendgemaakt.

Oostende voor Anker

Praktisch

Dit event is uitsluitend voor leden en partners en speciale genodigdheden. Deelname is gratis, maar vooraf inschrijven is vereist. Het aantal plaatsen is bovendien beperkt.

De inschrijvingen zijn momenteel nog niet geopend. Wil je er graag bij zijn? Houd onze website dan in de gaten.

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: