Vijfjarig jubileum De Blauwe Cluster op Oostende voor Anker

De Blauwe Cluster bestaat vijf jaar, en dat mag gevierd worden. Speciaal voor deze gelegenheid trekken we naar de plaats waar het allemaal begon: Oostende, de stad aan zee. We koppelen ons jubileum bovendien aan Oostende voor Anker, het grootste maritieme festival aan de Noordzee.
Datum
-
Adres
Montgomerykaai, 8400 Oostende
Delen
LinkedInTwitterFacebook

Eind 2017 nemen enkele bedrijven het initiatief om De Blauwe Cluster op te richten. Deze organisatie krijgt de opdracht om sectoroverschrijdende partnerschappen en een nauwere samenwerking tussen kenniscentra en overheidsinstellingen te realiseren, om zo vernieuwende projecten in de Belgische Noordzee en daarbuiten op te zetten.

In maart 2018 sleept De Blauwe Cluster een voorlopige erkenning als speerpuntcluster in de wacht. De definitieve toekenning vindt plaats in 2019. Dat betekent dat we in 2023 al vijf jaar bestaan. We nodigen al onze leden en partners dan ook van harte uit om op donderdag 1 juni ons vijfjarig jubileum samen met ons te vieren in Oostende.

Programma

We dompelen ons volledig onder in de sfeer van het maritieme festival Oostende voor Anker en bieden volgend aangepast programma aan:

11:00 Boottocht op de Noordzee aan boord van de barkentijn Atlantis
14:30 Vrij of geleid bezoek aan Oostende voor Anker
17:00 Inhuldiging van het Blauw Innovatiedorp
18:00 Feestelijk netwerkevent met walking dinner
Oostende voor Anker

Praktisch

Dit event is gratis voor leden en partners en speciale genodigdheden. Ben je nog geen lid of partner? Dan betaal je een bijdrage in de kosten van het evenement van € 150. 

Het aantal plaatsen voor dit evenement is beperkt. Vooraf inschrijven is dan ook vereist. Inschrijven kan nog tot en met donderdag 25 mei. Wil je er graag bij zijn? Vul onderstaand formulier in.

Schrijf hier in:

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.