Inschrijvingsformulier Blue Innovation Awards 2024

Ben je als bedrijf of overheidsinstelling actief bezig met veelbelovende projecten, producten en diensten in de blauwe economie, en wil je die graag onder de aandacht brengen van een geïnteresseerd publiek? Stel je dan kandidaat voor de Blue Innovation Awards.

Blauwe innovatie levert een aanzienlijke bijdrage aan de verwezenlijking van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) en helpt tegelijkertijd om een veelbelovende economische sector verder te ontwikkelen. 

De Blue Innovation Awards zijn in het leven geroepen als een steuntje in de rug voor bedrijven en andere organisaties die hier sterk op inzetten en vernieuwende projecten, producten en diensten in de blauwe economie lanceren. 

Heb jij ook een innovatief initiatief dat je graag wil delen met andere actoren in de blauwe economie? Vul dan onderstaand inschrijfformulier uiterlijk op 28 maart in en maak kans op een van de Blue Innovation Awards. 

Uit alle inzendingen zal een jury met vertegenwoordigers uit de blauwe economie een selectie maken van twee genomineerden per prijscategorie. De uiteindelijke winnaars worden bekend gemaakt op de Blue Innovation Awards Party op 13 juni in Antwerpen. 

Note: you can also complete this form in English.

Schrijf je in voor de Blue Innovation Awards 2024

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.