A Very Merry Christmas and a Happy Blue Year

Al vijf jaar lang zet De Blauwe Cluster zich in om innovatieve projecten in de blauwe economie te faciliteren. Dat zou niet mogelijk zijn zonder de steun, input en feedback van onze leden en partners. We wensen jullie dan ook het allerbeste voor het nieuwe jaar.
Nieuws
23 december 2022
Delen
LinkedInTwitterFacebook

Beste leden, vrienden en collega’s,

Ook in deze turbulente tijden is er heel wat goed nieuws om te melden. Bedrijven, kennisinstellingen en overheden hebben er dit jaar weer samen een ferme lap op gegeven, wat resulteerde in een rits van straffe projecten die we met en dankzij jullie konden realiseren.

Samenwerking, co-creatie en het lef om telkenmale de grenzen te verleggen, zijn en blijven de sleutels tot succes. Het afgelopen jaar zal de sceptici er in ieder geval van overtuigd hebben dat onze toekomst aan, op en in zee ligt.

2023 in zand

Oceanen en zeeën zijn een onmisbare bron van energie, voedselvoorziening, economisch potentieel, duurzame recreatie en gezondheid. Wij zijn er dan ook trots op dat onze leden en partners zo sterk inzetten op de valorisatie van dat potentieel, en kijken met vertrouwen de toekomst tegemoet.

In 2023 bestaat De Blauwe Cluster 5 jaar, en dat gaan we samen met jullie vieren. In de tussentijd bieden mijn collega’s en ik jullie alvast onze allerbeste wensen aan. Het is mooi geweest, maar het wordt nog beter! 

Het team van De Blauwe Cluster

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.