BlueInvest x EU4Algae E-Pitching Session

Ben je een Europese kmo met een innovatief product, technologie of oplossing in de algensector en ben je op zoek naar investeerders voor jouw project? Neem dan deel aan een exclusieve pitchsessie van BlueInvest en EU4Algae op woensdag 11 oktober.
Nieuws
26 juli 2023
Delen
LinkedInTwitterFacebook

Zeewier is aan een sterke opmars bezig. Onder andere als voedingssupplement, in de cosmetica en als vleesvervanger. Er lopen bovendien onderzoeken of zeewier een impact heeft op aandoeningen zoals obesitas en alzheimer. De mogelijkheden lijken onbeperkt.

Binnen dat kader organiseren BlueInvest en EU4Algae samen een pitchsessie voor toonaangevende projecten in de zeewiersector. Uit alle inzendingen zullen vijf organisaties geselecteerd worden die hun product, technologie of oplossing op woensdag 11 oktober digitaal kunnen voorstellen.

BlueInvest EUAlgae Pitching Session

Praktisch

Je kunt je kandidaat stellen voor deze pitchsessie tot en met vrijdag 1 september. Als je geselecteerd bent om deel te nemen, krijg je hiervan bericht op vrijdag 8 september

De voertaal van deze pitchsessie is Engels. De pitchsessie vindt online plaats.

Achtergrond

BlueInvest wil innovatie en investeringen in duurzame technologieën voor de blauwe economie bevorderen door jonge bedrijven, kmo's en scale-ups financiële en andere vormen van ondersteunint te bieden. Het programma wordt gestuurd door DG MARE en CINEA.
 

EU4Algae streeft ernaar om de ontwikkeling van een Europese zeewierindustrie te versnellen en promoot het gebruik van zeewier voor consumptie- en andere doeleinden onder producenten en consumenten. Het platform werd opgericht door de Europese Commissie, CINEA en diverse consultants en andere organisaties.

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.