CORNET lanceert 32ste oproep voor projectvoorstellen

Er bestaan heel wat vormen van ondersteuning van kmo's die willen inzetten op onderzoek en kennisdeling op internationale schaal, maar het is niet evident om zicht op alle mogelijkheden te hebben. Gelukkig bestaan er overkoepelende initiatieven zoals CORNET.
Nieuws
28 juli 2021
Delen
LinkedInTwitterFacebook

CORNET richt zich vooral op brede consortia van bedrijven die vooral uit kmo's bestaan. Om kans te maken op ondersteuning, moet er onder andere aangetoond worden dat er aanzienlijke meerwaarde gegenereerd wordt door het onderzoek op een internationale schaal uit te voeren. Er zijn geen thematische beperkingen.

Voorwaarden

  • Partners uit minstens twee deelnemende landen of regio’s;
  • Per partner een begeleidingsgroep met een minimumaantal kmo's;
  • Onderzoekscomponent uitgevoerd door een onderzoeksorganisatie;
  • Onderzoeksresultaten zijn eigendom van het consortium en publiek beschikbaar;
  • Aanvraag moet ingediend worden door een associatie.

De deelnemende landen en regio’s voor de 32ste CORNET-oproep zijn Duitsland, Oostenrijk, Vlaanderen, Wallonië, Polen, Canada-Québec, Zwitserland, Turkije, Japan, Peru, Taiwan en Brazilië.

De uiterste deadline voor het indienen van een aanvraag is 29 september 2021. 

cornet met achtergrond logo

Over CORNET

CORNET staat voor Collective Research Networking en bundelt bestaande ondersteuningsprogramma's van diverse financieringsinstanties wereldwijd om het concurrentievermogen van kleine en middelgrote ondernemingen te verhogen. Via CORNET kunnen kmo's hun netwerk uitbouwen en toegang krijgen tot knowhow en grondstoffen die mogelijk in eigen land niet aanwezig zijn.

Meer info

Wil je graag deelnemen aan deze oproep of heb je nog bepaalde vragen in dit verband? Neem contact op met Ria Bruynseels (VLAIO).

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.