De Blauwe Cluster wint Alliance Partner Award

Tijdens de uitreiking van de Offshore Oscars op de Belgian Offshore Days heeft De Blauwe Cluster de Alliance Partner Award gewonnen. Dit is een bekroning van onze inspanningen om bedrijven en instellingen in de offshore sector samen te brengen.
Nieuws
29 maart 2024
Delen
LinkedInTwitterFacebook

Op 27 en 28 maart vonden de Belgian Offshore Days plaats. Tijdens dit event worden traditioneel de Offshore Oscars uitgereikt. Deze awards zijn een initiatief van Belgian Offshore Cluster om verdienstelijke bedrijven en organisaties in de offshore sector in de bloemetjes te zetten.

Dit jaar sleepte De Blauwe Cluster de Alliance Partner Award in de wacht voor de ondersteunende rol die we in de offshore sector spelen. Daarnaast vielen ook Elia, Sarens, Aertssen, OWI-lab en Vestas in de prijzen. Bedankt Belgian Offshore Cluster voor deze mooie erkenning.

Achtergrond

De Belgian Offshore Days zijn een jaarlijkse tweedaagse bijeenkomst die de offshore wind-sector een forum geeft en de samenwerking tussen Belgische en internationale bedrijven bevordert. Dit event is een initiatief van Belgian Offshore Cluster.

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.