Enquête over het belang van de Vlaamse bio-economie

De bio-economie omvat de productie van hernieuwbare biologische hulpbronnen en de omzetting van deze hulpbronnen en afvalstromen in producten met toegevoegde waarde. Deze sector heeft ook in Vlaanderen een groot innovatiepotentieel.
Nieuws
02 november 2022
Delen
LinkedInTwitterFacebook

Het Platform Oogstbare Landschappen (een initiatief van het Agentschap Natuur en Bos en de Vlaamse Landmaatschappij) en de B2BE Facilitator nodigen je uit om deel te nemen aan een korte enquête over de bio-economie in Vlaanderen. Doel is om meer te weten te komen over hoe men in Vlaanderen aankijkt tegen de bio-economie, inclusief de voordelen en de uitdagingen ervan.

De resultaten zullen Vlaanderen in staat stellen om regionale beleidsinstrumenten te benutten, de unieke regionale context voor de bio-economie beter te begrijpen, samenwerkingen met de privésector te versterken en meer inzicht te verwerven in de percepties van de bio-economie in heel Europa en de wereld. De resultaten zullen ook input geven aan de werkagenda bio-economie van Vlaanderen Circulair.

Neem deel aan de enquête om de toekomst van duurzame ontwikkeling in Vlaanderen mee vorm te geven. Wie deze enquête over de perceptie van de bio-economie invult, krijgt bovendien toegang tot netwerk- en matchmaking-evenementen met belangrijke actoren uit heel Europa via de Bioregions Facility. 

bio economy nature landscape

Praktisch

De enquête invullen neemt ongeveer 15 minuten in beslag. Je deelname is vrijwillig en alle resultaten worden anoniem opgeslagen en verwerkt. 

Je hebt nog tot en met 20 november 2022 de tijd om jouw antwoorden op de vragen door te geven. Neem deel aan de enquête

Achtergrond

De enquête kan rekenen op de ondersteuning van de Bioregions Facility van het European Forest Institute.

De bevraging wordt ook uitgevoerd in andere Europese regio’s, zodat het mogelijk is om de resultaten achteraf te vergelijken.

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.