Gezocht: Exploitant Training Lab Blue Energy

De Blue Energy sector is niet enkel één van de vier West-Vlaamse speerpuntsectoren, maar ook een belangrijke motor voor deWest-Vlaamse economie. Net als in heel wat andere sectoren, neemt digitalisering ook hier een hoge vlucht.
Nieuws
25 februari 2021
Delen
LinkedInTwitterFacebook

Er is een grote nood aan werknemers met een degelijke kennis van big data en digitale toepassingen, en dat zal in de toekomst alleen maar toenemen.

De Provincie West-Vlaanderen wil graag inspelen op die vraag en investeert daarom dit jaar in de oprichting van een ‘Training Lab Blue Energy’ in Oostende. 

Dit state-of-the art opleidingscentrum wordt geïnstalleerd in Bluebridge, het incubatie- en innovatiecentrum voor de blauwe economie. .

blue energy logos

Uitbater gezocht

Voor de exploitatie van het Training Lab zet men in op een partnerschap van instellingen voor hoger onderwijs.

De instellingen in kwestie zullen het opleidingscentrum de komende jaren kunnen inzetten in hun eigen opleidingen.

Meer info

Interesse om een bijdrage te leveren aan de uitbating en het opleidingscentrum stevig in de markt zetten? Dan kan je het bestek en de bijlagen opvragen via Katrien Criel.

Op woensdag 3 maart om 10u vindt er ook een infomoment plaats waar toelichting zal gegeven worden bij het bestek. Inschrijven voor de infosessie kan nog tot en met 2 maart om 16 uur.

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.