Gezocht: nieuwe Project Manager / Project Officer

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je een hart voor innovatie? Heb je bovendien interesse in of voeling met de zee? Dan ben jij misschien wel uit het juiste hout gesteden om onze nieuwe Project Manager / Project Officer te worden.
Nieuws
20 november 2023
Delen
LinkedInTwitterFacebook

De blauwe economie leeft in Vlaanderen, en er staan heel wat innovatieve projecten op stapel. Om al die projecten tot een goed einde te brengen, willen we bij De Blauwe Cluster, de speerpuntcluster voor economische activiteiten op, aan en in zee, ons team uitbreiden met een nieuwe Project Manager / Project Officer. 

In deze uitdagende functie voer je in tandem met onze innovatiemanagers innovatieve projecten uit op het vlak van hernieuwbare energie. Je legt contacten met diverse actoren in de blauwe economie en identificeert kansen voor samenwerking rond innovatie. Daarnaast help je ook bij de organisatie van projectgerelateerde events. 

Wil je graag meer weten over deze boeiende job? Bekijk het vacaturebericht.

Samenstelling team 231120

Praktisch

Interesse om aan de slag te gaan bij De Blauwe Cluster? Stuur dan je motivatiebrief en CV tegen 7 december 2023 naar onze Office Manager Sarah Willems.

Na een eerste screening van je CV en een eventuele preselectie word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Deze gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 11 december in de namiddag.    

Heb je nog bepaalde vragen over deze vacature of over het selectieproces? Neem contact met ons op

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.