Groepszakenreis oostkust VS onder leiding van prinses Astrid

De vooruitzichten voor de Amerikaanse economie zijn erg goed. Heel wat economen voorspellen een stevig herstel en gaan voor dit jaar uit van een groei van 6,3%. Het is dan ook een goed moment om in de VS activiteiten te ontplooien of uit te bouwen.
Nieuws
29 april 2021
Delen
LinkedInTwitterFacebook

In het kader van het positieve economische klimaat in de VS organiseert Flanders Investment & Trade (FIT), de Vlaamse overheidsdienst die export en buitenlandse investeringen promoot, een Belgische economische missie naar het land onder de leiding van prinses Astrid. Ook minister-president van de Vlaamse regering Jan Jambon zal op deze missie aanwezig zijn.

Deze groepszakenreis vindt plaats van 2 tot en met 9 oktober 2021 en focust op de technologiehotspots aan de Amerikaanse oostkust: Atlanta, Boston en New York. Alle bedrijven en organisaties met een vestiging in het Vlaams gewest kunnen zich hiervoor inschrijven, maar de klemtoon van het programma ligt wel op de sectoren digital tech, climate tech en health tech & life sciences.

Voorlopig programma

2-5 oktober Atlanta
5-6 oktober Boston
6-9 oktober New York
cleantech illustration

Activiteiten

Tijdens deze missie staan onder andere volgende activiteiten gepland:

  • Afspraken met potentiële partners en klanten op maat van je bedrijf of organisatie;
  • Tal van high level-netwerkmomenten; en.
  • Inspirerende bedrijfsbezoeken en boeiende seminaries.

Praktische info

Dankzij het 'corona exit en relanceplan' van FIT kan je momenteel aan een verminderde deelnameprijs deelnemen aan deze missie: € 600 voor het volledige programma of € 200 per stad. Bijkomende deelnemers per bedrijf of organisatie betalen de helft van deze bedragen.

De uiterste inschrijvingsdatum voor deze boeiende groepszakenreis is vrijdag 2 juli. Nog vragen? Bezoek de website van Flanders Investment & Trade of neem contact op.

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.