Infosessie over nieuwe EFRO/Interreg-programma's

Het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) organiseert op maandag 28 november voor de leden van de Vlaamse speerpuntclusters een infosessie over de EFRO/INTERREG-programma’s voor 2021-2027.
Nieuws
22 september 2022
Delen
LinkedInTwitterFacebook

Het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) organiseert op maandag 28 november voor de leden van de Vlaamse speerpuntclusters een infosessie over de EFRO/INTERREG-programma’s voor 2021-2027. Tijdens dit event komen volgende onderwerpen aan bod:

  • essentiële informatie over de diverse opportuniteiten voor clusterleden;
  • getuigenissen van bedrijven over hun ervaringen met dergelijke programma's;
  • mogelijkheid tot vraagstelling vanuit het publiek.

Dit event is uitermate interessant voor bedrijven in de blauwe economie die internationale ambities hebben en die op zoek zijn naar Europese middelen om hun plannen te kunnen realiseren.

Programma

12u30-13u30 onthaal met broodjeslunch
13u30-15u30 info, getuigenissen en vragen

Een meer gedetailleerd programma volgt nog.

money boats

Praktisch

De infosessie vindt plaats op maandag 28 november in het Atelier van de Vlaamse Bouwmeester (Ravensteingalerij 54-59, Brussel). De site is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn parkings in de buurt. Meer details vind je op de website van de Vlaamse Bouwmeester.

Deelname is gratis, maar vooraf inschrijven is wel verplicht. Opgepast: dit event staat enkel open voor leden van de erkende Vlaamse speerpuntclusters.

Is je interesse gewekt, maar zit je nog met bepaalde vragen rond de infosessie? Neem dan contact op met Ariane Vanhove (VLAIO).

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.