Het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) organiseert op maandag 28 november voor de leden van de Vlaamse speerpuntclusters een infosessie over de EFRO/INTERREG-programma’s voor 2021-2027. Tijdens dit event komen volgende onderwerpen aan bod:

  • essentiële informatie over de diverse opportuniteiten voor clusterleden;
  • getuigenissen van bedrijven over hun ervaringen met dergelijke programma's;
  • mogelijkheid tot vraagstelling vanuit het publiek.

Dit event is uitermate interessant voor bedrijven in de blauwe economie die internationale ambities hebben en die op zoek zijn naar Europese middelen om hun plannen te kunnen realiseren.

Programma

12u30-13u30 onthaal met broodjeslunch
13u30-15u30 info, getuigenissen en vragen

Een meer gedetailleerd programma volgt nog.

Praktisch

De infosessie vindt plaats op maandag 28 november in het Atelier van de Vlaamse Bouwmeester (Ravensteingalerij 54-59, Brussel). De site is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn parkings in de buurt. Meer details vind je op de website van de Vlaamse Bouwmeester.

Deelname is gratis, maar vooraf inschrijven is wel verplicht. Opgepast: dit event staat enkel open voor leden van de erkende Vlaamse speerpuntclusters.

Is je interesse gewekt, maar zit je nog met bepaalde vragen rond de infosessie? Neem dan contact op met Ariane Vanhove (VLAIO).

Ook lid worden?

De Blauwe Cluster werd erkend door de Vlaamse overheid als zesde Vlaamse speerpuntcluster. Om optimaal van de unieke diensten van de cluster gebruik te maken en voor de verdere uitbouw van uw netwerk is lid worden een troef.