Inn2POWER lanceert bijgewerkte company directory

In Europa zijn er heel wat bedrijven en organisaties die actief bezig zijn rond offshore wind en groene waterstof. Maar hoe kom je in contact met potentiële partners in het buitenland? De Inn2POWER Company Directory kan een interessante eerste stap zijn.
Nieuws
27 september 2022
Delen
LinkedInTwitterFacebook

De Inn2POWER Company Directory kan je vergelijken met een online adresboek voor de offshore wind- en groenewaterstofindustrie in Europa. De Directory biedt een helder overzicht van de diverse kennis en vaardigheden die in Europese bedrijven aanwezig zijn. 

Daarnaast is de directory ook ontworpen als een interactieve tool die de mogelijkheid biedt om in contact te komen met potentiële partners, leveranciers en nieuwe klanten in heel Europa, en de toegang tot test- en demofaciliteiten verbetert. 

Binnen de Directory hebben de partners ook Green Hydrogen State of the Nation-rapporten gepubliceerd, waarin de status van de groene waterstofsector in de clusters van België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Nederland nader wordt toegelicht.

De partners in het Inn2POWER project logos
De partners in het Inn2POWER-project

Achtergrond

Het Inn2POWER-project ging in 2016 van start en richtte zich in eerste instantie in hoofdzaak op offshore wind. In 2021 werd het project verlengd met een bijkomende focus op groene waterstof.

De huidige partners in het project zijn: POM West-VlaanderenHaven OostendeDe Blauwe Cluster en Waterstofnet (België); Noordelijke Ontwikkelingsmaatschappij (NL); WAB - Wind Agentur Bremerhaven (D); en Kent County CouncilOpergy en Hydrogen East (Verenigd Koninkrijk).

Het project kan verder rekenen op de financiële steun van het Interreg Noordzee-programma, de Provincie West-Vlaanderen en Northern Netherlands Offshore Wind.

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.