Maak kennis met de winnaar van de prijsvraag van onze podcast

Heb jij onze eerste podcast beluisterd en ben je benieuwd welk leugentje we in de interviews verborgen hadden? Bekijk onderstaand filmpje voor het juiste antwoord
Nieuws
02 maart 2021
Delen
LinkedInTwitterFacebook

Tijdens de eerste podcast van De Blauwe Cluster maakten jullie kennis met boeiende personen in de blauwe economie. Daarnaast kon je ook een mooie prijs winnen als je een leugentje in de verhalen kon vinden.

We kregen heel diverse en uiteenlopende reacties op onze prijsvraag binnen, maar er kan natuurlijk maar één winnaar zijn. Op 1 maart werd uit alle juiste antwoorden dan ook een winnaar gekozen. 

Het gastronomische etentje voor twee in het Hof van Cleeve gaat naar Yves Peeters (Maritech). Proficiat! Hopelijk gaan de restaurants snel weer open zodat hij binnenkort van een unieke culinaire beleving kan genieten.

In onderstaande video maak je even kort kennis met onze winnaar, en kom je natuurlijk ook te weten wie er een leugentje in zijn verhaal gesmokkeld had.

Heb je onze podcast nog niet beluisterd en wil je die graag ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@blauwecluster.be en we bezorgen je de link!

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: