Overzicht lopende calls in de blauwe economie

Ook in 2021 zijn er talrijke kansen voor innovatie aan, op en in zee. Op lokaal, nationaal en Europees vlak worden er heel wat financiële middelen ter beschikking gesteld om inspirerende vernieuwende projecten te ondersteunen. Een overzicht van een selectie relevante openstaande calls vind je hieronder.
Nieuws
19 januari 2021
Delen
LinkedInTwitterFacebook

Call 7 van De Blauwe Cluster

Heb je een innovatief idee voor een project binnen de blauwe economie en ben je op zoek naar partners of financiële ondersteuning? De Blauwe Cluster helpt je graag op weg en begeleidt je doorheen het volledige proces. 

MarTERA Call 2021

Het ERA-NET Cofund MarTERA heeft een oproep gelanceerd voor grensoverschrijdende onderzoeks- en innovatieprojecten rond maritieme en mariene technologie. Overheden en financieringsorganisaties uit negen landen zijn betrokken bij het initiatief. Deze call staat nog open tot 26 maart 2021.

Blue Economy Window call 2020

Wil je als kmo investeren in blauwe innovatie? Dan kom je misschien wel in aanmerking voor een van de Blue Invest Grants van de Europese Unie. Via deze call kan je tot 70% cofinanciering voor je project krijgen. Voorstellen indienen kan nog tot en met 16 februari 2021.

EIT Food - Sustainable Aquaculture call

Bij EIT Food is men nog tot 25 januari 2021 op zoek naar projecten die inzetten op het demonstreren of commercialiseren van innovatieve oplossingen voor problemen in de aquacultuursector. Alle ingediende projecten zullen door een panel van experten worden geëvalueerd. 

Green Deal-call

Binnen het kader van de inspanningen voor een duurzame Europese economie loopt er momenteel een call voor projecten in de domeinen klimaat, energie, circulaire economie, bouw, transport en landbouw. De deadline voor het aanmelden van projecten is hier 26 januari 2021. 

Wil je meer info over een bepaalde call? Neem contact met ons op.

sunrise

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.