Stel je kandidaat voor de Flanders International Business Awards

Ben je als Vlaams bedrijf actief in het buitenland of een internationaal bedrijf met activiteiten in Vlaanderen? Dan kom je in aanmerking voor de Flanders International Business Awards van Flanders Investment & Trade.
Nieuws
27 april 2023
Delen
LinkedInTwitterFacebook

Een exportbedrijf, een investeerder én een start-up bekronen die onze regio doen schitteren tot ver buiten de grenzen: dat is de inzet van de gloednieuwe Flanders International Business Awards. 

Met deze wedstrijdformule benadrukt Flanders Investment & Trade (FIT) haar versterkende en verbindende kracht binnen het Vlaamse economische landschap. Als structurele partner van FIT werkt De Blauwe Cluster hier graag aan mee.

Gezocht: Internationaal robuuste bedrijven

Sta je als bedrijf internationaal stevig in je schoenen en heb je een grote impact op de Vlaamse economie? Dan kan je je van 27 april tot en met 31 mei kandidaat stellen in één van de drie categorieën. Ken je een potentiële kanshebber? Spoor die dan zeker aan om deel te nemen.

Uit de inschrijvingen selecteert de vakjury per categorie drie genomineerden. Die negen genomineerden verdedigen begin september hun kandidatuur voor een eindjury met experten en bedrijfsleiders uit de economische wereld. 

Maak kennis met de winnaars

Op 20 september volgt de ontknoping in de iconische Skyhall van Brussels Airport. De uitreiking van de Flanders International Business Awards vormt zo het hoogtepunt van de Flanders International Business Weeks (11-15 en 26-29 september). 

De experten en technologieattachés uit het globale netwerk van FIT komen voor deze gelegenheid speciaal naar Vlaanderen om met ondernemers te connecteren en hen op maat te adviseren. Het loont dan ook zeker de moeite om aanwezig te zijn.

Flanders International Business Awards

Eén wedstrijd, één momentum, één feest

Met de Leeuw van de Export (21 edities), die uitzonderlijke Vlaamse exportprestaties bekroonde, en de Foreign Investment Trophy (10 edities) voor opmerkelijke buitenlandse investeringen, hebben de Flanders International Business Awards illustere voorgangers. 

Maar voortaan wil Flanders Investment & Trade exporteurs, investeerders en start-ups bekronen via één wedstrijd. Eén awardshow, één podium, één moment: een logische stap voor FIT en een feest voor internationaal ondernemend Vlaanderen.

Gaat jouw bedrijf naar huis met een van de awards?

Twijfel niet en stel je kandidaat voor één van de awards. Schrijf je hier in:

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.