Stel je kandidaat voor de VLAIO AWARDS

Vanaf 2024 zet VLAIO jaarlijks een aantal kmo's in de kijker die een betekenisvolle impact maken. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet je in de laatste vijf jaar minstens één project met VLAIO-steun succesvol afgewerkt hebben.
Nieuws
22 november 2023
Delen
LinkedInTwitterFacebook

VLAIO, het Vlaams Agentschap voor Innoveren en Ondernemen, streeft ernaar om innovatief ondernemerschap in Vlaanderen op diverse manieren te stimuleren en ondersteunen. Binnen dat kader heeft het agentschap de VLAIO AWARDS gelanceerd. 

De VLAIO AWARDS zijn een bekroning voor kmo's die de afgelopen vijf jaar innovatieve professionele projecten gerealiseerd hebben. Er wordt daarbij gewerkt met drie categorieën: economisch succes, sociale meerwaarde en opvallende ecologische impact.

Procedure

Interesse om een van de VLAIO AWARDS in de wacht te slepen? Volg dan onderstaande stappen: 

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het AND& stadsfestival in Leuven op 19 maart 2024 en krijgen extra exposure om hun bedrijf nog meer onder de aandacht te brengen bij partners, klanten en het grote publiek. 

VLAIO pot geld groeien

Meer info

Ben je getriggerd om deel te nemen, maar wil je je eerst nog even verdiepen in de voorwaarden van de wedstrijd? Download het wedstrijdreglement.

Zit je nog met bepaalde vragen rond deze wedstrijd waar je niet meteen het antwoord op vindt of wil je meer toelichting? Neem contact op met VLAIO.

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.