Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je een hart voor innovatieve projecten? Heb je bovendien interesse in of voeling met de zee? Dan ben jij misschien wel uit het juiste hout gesteden om onze nieuwe Innovation Manager of Project Manager te worden.

De blauwe economie leeft in Vlaanderen, en er staan heel wat innovatieve projecten op stapel. Om al die projecten tot een goed einde te brengen, willen we bij De Blauwe Cluster, de speerpuntcluster voor economische activiteiten op, aan en in zee, ons team uitbreiden met 2 nieuwe medewerkers. 

Innovation Manager - domein Duurzame Zeevoeding 

Als Innovation Manager breng je bedrijven en kennisinstellingen met elkaar in contact om samen innovatieve projecten gelinkt aan duurzame zeevoeding op touw te zetten. Je evalueert de projectvoorstellen, ondersteunt de projectpartners bij het opzetten van projecten en monitort de uitvoering ervan.

Wil je graag meer weten over deze boeiende functie? Bekijk het vacaturebericht.

Project Manager - domein Hernieuwbare Energie

Als Project Manager voer je in tandem met de innovatiemanagers projecten en activiteiten uit die bijdragen aan een duurzame blauwe economie. Je inspireert bedrijven via de organisatie van lokale en internationale activiteiten, en je zorgt voor de technische en administratieve opvolging van projecten. 

Wil je graag meer weten over deze boeiende functie? Bekijk het vacaturebericht.

Praktisch

Interesse om aan de slag te gaan bij De Blauwe Cluster? Stuur dan je motivatiebrief en CV tegen 31 januari 2023 naar onze COO Ann Overmeire.

Na een eerste screening van je CV en een eventuele preselectie word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Deze gesprekken zullen eind januari - begin februari plaatsvinden.    

Heb je nog bepaalde vragen over deze vacature of over het selectieproces? Neem contact met ons op

Ook lid worden?

De Blauwe Cluster werd erkend door de Vlaamse overheid als zesde Vlaamse speerpuntcluster. Om optimaal van de unieke diensten van de cluster gebruik te maken en voor de verdere uitbouw van uw netwerk is lid worden een troef.