Tweede bijkomende projectoproep BlueBio Cofund gelanceerd

De Europese Commissie streeft naar een duurzame en circulaire bio-economie aangezien dit in het belang is van de samenleving, het milieu en de economie in Europa. Daarom werd in het kader van Horizon 2020 het BlueBio Cofund in het leven geroepen.
Nieuws
29 juni 2021
Delen
LinkedInTwitterFacebook

BlueBio Cofund is een Europees cofinancieringsmechanisme waar 27 partners uit 16 landen aan meewerkten. Het eigenlijke doel is om biogebaseerde producten en diensten gemakkelijker op de markt te brengen en nieuwe manieren te vinden om waarde te creëren vanuit de blauwe bio-economie.

Een tweede bijkomende projectoproep werd officieel aangekondigd op 7 juni op de website van het BlueBio Cofund. Voor deze projectoproep hebben in totaal 9 financieringsorganen uit 8 partnerlanden, waaronder België, een bedrag van 8 miljoen euro ter beschikking gesteld.

bluebio logo

Praktisch

Voorstellen voor deze tweede bijkomende projectoproep kunnen tot en met 20 september 2021 om 13:00 uur ingediend worden.

Is je interesse gewekt maar ben je nog op zoek naar een potentiële partner? Bekijk dan zeker eens de samenwerkingstool van het BlueBio Cofund.

Wil je graag meer weten over het BlueBio Cofund of de tweede bijkomende projectoproep? Neem dan contact op met Maarten Uyttebroek (Flanders' Food).

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.