Tweede bijkomende projectoproep BlueBio Cofund komt eraan

De Europese Commissie streeft naar een duurzame en circulaire bio-economie aangezien dit in het belang is van de samenleving, het milieu en de economie in Europa. Daarom werd in het kader van Horizon 2020 het BlueBio Cofund in het leven geroepen.
Nieuws
25 mei 2021
Delen
LinkedInTwitterFacebook

BlueBio Cofund is een Europees cofinancieringsmechanisme waar 27 partners uit 16 landen aan meewerkten. Het eigenlijke doel is om biogebaseerde producten en diensten gemakkelijker op de markt te brengen en nieuwe manieren te vinden om waarde te creëren vanuit de blauwe bio-economie.

De oorspronkelijke call was goed voor een budget van € 30 miljoen. Een bijkomende projectoproep in 2020 leverde 15 full proposals op voor een totaal budget van ongeveer € 16,5 miljoen. Ook dit jaar komt er een bijkomende projectoproep. Die wordt op 7 juni officieel aangekondigd op de website van het BlueBio Cofund

bluebio logo

Belangrijke data

7 juni opening call en aankondiging op de website
15 juni brokerage event: partner matchmaking

Deze lijst met belangrijke data zal verder aangevuld worden wanneer er meer info beschikbaar komt.

onderwater achtergrond

Praktisch

Is je interesse gewekt maar ben je nog op zoek naar een potentiële partner? Bekijk dan zeker eens de samenwerkingstool van het BlueBio Cofund.

Wil je graag meer weten over het BlueBio Cofund of de tweede bijkomende projectoproep? Neem dan contact op met Maarten Uyttebroek (Flanders' Food).

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.