VACATURE: Innovation Manager bij De Blauwe Cluster

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je een hart voor innovatie? Heb je bovendien interesse in of voeling met de zee? Dan ben jij misschien wel uit het juiste hout gesteden om een van onze twee nieuwe Innovation Managers te worden.
Nieuws
12 oktober 2021
Delen
LinkedInTwitterFacebook

De blauwe economie leeft in Vlaanderen, en er staan heel wat innovatieve projecten op stapel. Om al die projecten tot een goed einde te brengen, willen we bij De Blauwe Cluster, de speerpuntcluster voor economische activiteiten op, aan en in zee, ons team uitbreiden met 2 nieuwe Innovation Managers. 

Als Innovation Manager breng je bedrijven en kennisinstellingen met elkaar in contact om samen innovatieve projecten gelinkt aan de zee op touw te zetten. Je evalueert de projectvoorstellen, ondersteunt de projectpartners bij het opzetten van projecten en monitort de uitvoering ervan.

Wil je graag meer weten over deze boeiende functie? Bekijk het vacaturebericht.

De Blauwe Cluster team

Praktisch

Interesse om aan de slag te gaan bij De Blauwe Cluster? Stuur dan je motivatiebrief en CV tegen 31 oktober 2021 naar onze COO Ann Overmeire.

Na een eerste screening van je CV en een eventuele preselectie word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Deze gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 8 november in de namiddag.    

Heb je nog bepaalde vragen over deze vacature of over het selectieproces? Neem contact met ons op

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.