VACATURE: Valorisation Manager bij De Blauwe Cluster

Ben jij er van overtuigd dat onze toekomst aan, op en in zee ligt? Wil je graag samen met collega's bedrijven helpen om innovaties te ontwikkelen én in de markt te zetten? Dan heb jij het misschien in jou om onze nieuwe Valorisation Manager te worden.
Nieuws
07 juni 2024
Delen
LinkedInTwitterFacebook

De blauwe economie leeft in Vlaanderen, en er worden heel wat innovatieve projecten opgestart. Om al die projecten tot een goed einde te brengen, willen we bij De Blauwe Cluster, de speerpuntcluster voor economische activiteiten op, aan en in zee, ons team uitbreiden met een Valorisation Manager. 

Als Valorisation Manager ga je op zoek naar nieuwe marktkansen in de duurzame blauwe economie. Je coacht en begeleidt bedrijven die hun producten of diensten willen vermarkten, en je ontwikkelt nieuwe valorisatiediensten voor onze leden en partners. Je voert ook diverse projecten uit om onze werking op vlak van valorisatie te ondersteunen.

Wil je graag meer weten over deze boeiende functie? Bekijk het vacaturebericht.

Team De Blauwe Cluster 2406
Team van De Blauwe Cluster

Praktisch

Interesse om aan de slag te gaan bij De Blauwe Cluster? Stuur dan je motivatiebrief en CV tegen 25 juni 2024 naar onze Office Manager Sarah Willems.

Na een eerste screening van je CV en een eventuele preselectie word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Deze gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 2 juli.    

Heb je nog bepaalde vragen over deze vacature of over het selectieproces? Neem contact met ons op

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.