Belgian Offshore Days 2023 in Oostende

Op 8 en 9 maart vinden de Belgian Offshore Days plaats. Ontmoet spelers in de Belgische offshore wind-sector, kom meer te weten over samenwerking tussen offshore stakeholders en verdiep je in de stand van zaken van groene waterstof in België binnen het kader van het Inn2POWER-project.
Datum
- -
Adres
Kon. Astridlaan 10, 8400 Oostende
Delen
LinkedInTwitterFacebook

België staat wereldwijd aan de top in offshore windenergie. Maar ook op het vlak van groene waterstof wil België een pionier zijn. Kom er meer over te weten tijdens de Belgian Offshore Days 2023.

De Belgian Offshore Days is een jaarlijks tweedaags evenement dat de offshore wind-sector een forum geeft en de samenwerking tussen Belgische en internationale bedrijven bevordert.

Het tweedaagse evenement omvat een beurs, seminaries, B2B-matchmakingsessies en een zee aan mogelijkheden om te netwerken met knappe koppen in de sector. 

De Belgian Offshore Days zijn een initiatief van Belgian Offshore Cluster met de medewerking van POM West-Vlaanderen en De Blauwe Cluster.

Programma

Een gedetailleerd programma van de Belgian Offshore Days is nog niet beschikbaar. De algemene opzet van het event vind je hieronder:

  • 8 maart: beurs & BOC-conferentie;
  • 24 maart: beurs, Inn2POWER-conferentie & B2B-matchmaking
wellington

Praktisch

De Belgian Offshore Days vinden plaats in de gebouwen van de ACEG Arena, Kon. Astridlaan 10, 8400 Oostende (voormalige Wellingtonrenbaan).

De voertaal tijdens het event is het Engels. Deelname is gratis, maar vooraf inschrijven is wel verplicht. De inschrijvingen zijn momenteel nog niet geopend.

Wil je graag een eigen stand op de beurs van de Belgian Offshore Days? Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Vraag een stand op de beurs aan.

Heb je nog bepaalde vragen of wil je meer gedetailleerde info over de Belgian Offshore Days? Neem contact op met Belgian Offshore Cluster.

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.