Blue Session tijdens de Smart Port Week

Interesse in digitale innovatie in de blauwe economie en wil je graag nader kennismaken met enkele projecten die momenteel in Vlaanderen lopen? Neem dan zeker op dinsdag 30 mei deel aan onze Blue Session in Antwerpen. Dit event is een co-organisatie met The Beacon.
Type
Eigen activiteit, Activiteit voor leden en niet-leden
Datum
-
Adres
The Beacon, Sint-Pietersvliet 7, 2000 Antwerpen
Delen
LinkedInTwitterFacebook

Van 29 mei tot en met 2 juni vindt in Antwerpen de Smart Port Week plaats. Tijdens dit event organiseert The Beacon een reeks evenementen en activiteiten rond het thema slimme havens. Het doel is om technologiebedrijven, de academische wereld, overheden en bedrijven die actief zijn in de haven-, maritieme en logistieke sector fysiek samen te brengen. 

Op dinsdag 30 mei organiseert De Blauwe Cluster samen met the Beacon een Blue Session Day.  We zetten enkele projecten in de kijker, waaronder DIOS, Smaragd (De Blauwe Cluster) en Aquaspice (VITO).  Er wordt dieper ingegaan op de projecten zelf, wat we eruit geleerd hebben en welke uitdagingen zich nog stellen. In de namiddag doen we dan een co-creatiesessie met alle aanwezigen.

Bekijk het gedetailleerde programma

11u00 Presentatie van de projecten DIOS en Smaragd (De Blauwe Cluster) en Aquaspice (VITO)
12u30 Netwerklunch en co-creatiesessie georganiseerd door De Blauwe Cluster & The Beacon
Smart Port Week - Blue Session

Praktisch

Deze Blue Session staat open voor leden en partners van De Blauwe Cluster alsook voor andere geïnteresseerden. De voertaal is Nederlands. Deelname is gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht. Schrijf je in voor de Blue Session

Ben je ingeschreven maar kan je er om een of andere reden toch niet bij zijn? Laat dat dan tijdig en ten laatste 24 uur op voorhand weten, want anders wordt een no-show fee van € 50 aangerekend.

Over The Beacon

The Beacon is een gemeenschap van 100 digitale technologiebedrijven die opgericht werd door geëngageerde instellingen zoals het Havenbedrijf Antwerpen-Brugge, Imec en de Stad Antwerpen. The Beacon streeft ernaar om samenwerking te bevorderen en digitale innovatie in steden, havens en industrieën te faciliteren. 

The Beacon is een non-profit organisatie die in feite drie diensten aanbiedt: (1) leden verbinden;  (2) evenementen en activiteiten organiseren; en (3) het kantoorgebouw beheren waarin 40 leden een werkplek hebben.

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.