Innovfest 2.0: samen voor #sterkgroeien

In Vlaanderen zijn er zes speerpuntclusters die actief zijn in verschillende domeinen. Ze hebben één gemeenschappelijk doel: innovatie stimuleren bij bedrijven. Tijdens Innovfest ontdek je innovaties die in de schoot van de speerpuntclusters geeraliseerd zijn.
Type
Activiteit voor leden en niet-leden, Publieke activiteit
Datum
-
Adres
Lamot Mechelen, Van Beethovenstraat 8/10, 2800 Mechelen
Delen
LinkedInTwitterFacebook

In Vlaanderen zijn er zes sectoren die van strategisch belang zijn voor de regio: voeding, logistiek, zorg, energie, chemie en  de mariene sector. Voor elk van deze sectoren is er één cluster die als het belangrijkste aanspreekpunt wordt erkend door de Vlaamse overheid. Deze clusters fungeren als centrale hubs voor elk van de genoemde sectoren en spelen een cruciale rol bij het stimuleren van innovatie, samenwerking en groei binnen hun respectievelijke domeinen.

Tijdens InnovFest 2.0 dompelen we je onder in een wereld van verandering, mogelijk gemaakt door deze speerpuntclusters en verwezenlijkt door de Vlaamse bedrijfsgemeenschap. Het belooft een inspirerende dag te worden!

Programma

Tijdens Innovfest 2.0 kun je je verwachten aan:

  • Boeiende keynote-sprekers,
  • Visie op innovatie en de rol van clusters daarin
  • Ondernemers die hun gerealiseerde innovatieprojecten voorstellen
  • 3 thematische break-outrooms rond duurzaamheid, menselijk kapitaal en energie

Het gedetailleerde programma wordt binnenkort bekendgemaakt. 

Projectoproep

Praktisch

Deelname is gratis voor leden en niet-leden van de speerpuntclusters. Hou er rekening mee dat de plaatsen beperkt zijn. Schrijf je nu in als je zeker wil zijn van je plaats.

Ben je ingeschreven maar kun je er toch niet bij zijn? Geef ons een seintje zodat we je plaats kunnen doorgeven. Zo vermijd je ook dat er een No Show-fee van €75 wordt aangerekend. 

Wil je graag tijdens Innovfest aan de bezoekers laten zien welke innovatieprojecten je mede dankzij de speerpuntclusters gerealiseerd hebt? Neem contact op met Dries Debruyne

Achtergrond

Hieronder vind je een overzicht van de speerpuntclusters en de sectoren waar ze op inzetten:

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.