Inspiratiedag Water: Reduce & Reuse - GEANNULEERD
In Vlaanderen kampen we met een tekort aan water in de bodem. Dat brengt voor onze bedrijven heel wat uitdagingen met zich mee. Het is dan ook belangrijk om de hoeveelheid water die in bedrijfsprocessen gebruikt wordt zoveel mogelijk te beperken en gebruikt water maximaal te hergebruiken.
Wil je als bedrijf inzetten op waterbesparing en waterhergebruik? Houd dan zeker 24 februari vrij in je agenda, want op die dag gaan speerpuntclusters Flanders' Food en De Blauwe Cluster dieper in op beide thema's en helpen we je te bepalen waar voor jouw bedrijf kansen en opportuniteiten liggen.
Programma
Hieronder vind je het voorlopige programma van het event.
09:00 | Ontvangst met onthaalreceptie |
09:30 | Demonstratieworkshop 'hoe aan de slag met sensoren en datamanagement in waterbeheer' Universiteit Gent |
12:30 | Ontvangst met lunch |
13:30 | Waterbeheer: hoe begin je eraan Flanders' FOOD & VITO |
14:00 | Hoe kan je op water besparen |
14:15 | Hoe kan je water hergebruiken Pantarein & Brouwerij Haacht |
14:30 | Panelgesprek: Waarom op water besparen & waarom water hergebruiken |
15:00 | Pauze |
15:15 | Netwerkbeurs met rondleiding langs watertechnologieleveranciers, consultancybedrijven en veg-i-tec |
16:00 | Netwerkrecepie |
17:00 | Einde van het event |
Praktisch
Dit evenement kadert binnen het project Smart WaterUse, dat inzet op slim gebruik van de beschikbare watervoorraden in Vlaanderen.
De deelnameprijs is als volgt:
De specifieke modaliteiten om in te schrijven voor dit evenement worden later nog bekendgemaakt.