Inspiratiedag Water: Reduce & Reuse - GEANNULEERD

Op 24 februari organiseert Flanders' Food in samenwering met De Blauwe Cluster een inspiratiedag waar we bedrijven tips & tools aanreiken om hun watergebruik te beperken en water te hergebruiken. Op het programma staan verschillende getuigenissen en demonstraties. Dit event kadert binnen het project Smart WaterUse.
Type
Afgelopen
Datum
-
Adres
Flanders' Food, 8500 Kortrijk
Delen
LinkedInTwitterFacebook

In Vlaanderen kampen we met een tekort aan water in de bodem. Dat brengt voor onze bedrijven heel wat uitdagingen met zich mee. Het is dan ook belangrijk om de hoeveelheid water die in bedrijfsprocessen gebruikt wordt zoveel mogelijk te beperken en gebruikt water maximaal te hergebruiken.

Wil je als bedrijf inzetten op waterbesparing en waterhergebruik? Houd dan zeker 24 februari vrij in je agenda, want op die dag gaan speerpuntclusters Flanders' Food en De Blauwe Cluster dieper in op beide thema's en helpen we je te bepalen waar voor jouw bedrijf kansen en opportuniteiten liggen. 

Programma

Hieronder vind je het voorlopige programma van het event.

09:00 Ontvangst met onthaalreceptie
09:30 Demonstratieworkshop 'hoe aan de slag met sensoren en datamanagement in waterbeheer'
Universiteit Gent
12:30 Ontvangst met lunch
13:30 Waterbeheer: hoe begin je eraan
Flanders' FOOD & VITO
14:00 Hoe kan je op water besparen
14:15 Hoe kan je water hergebruiken
Pantarein & Brouwerij Haacht
14:30 Panelgesprek: Waarom op water besparen & waarom water hergebruiken
15:00 Pauze
15:15 Netwerkbeurs met rondleiding langs watertechnologieleveranciers, consultancybedrijven en veg-i-tec
16:00 Netwerkrecepie
17:00 Einde van het event
Binnen het kader van het Smart WaterUse-project wordt onder andere de waterbarometer ontwikkeld.

Praktisch

Dit evenement kadert binnen het project Smart WaterUse, dat inzet op slim gebruik van de beschikbare watervoorraden in Vlaanderen.

De deelnameprijs is als volgt:

De specifieke modaliteiten om in te schrijven voor dit evenement worden later nog bekendgemaakt. 

Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief: 

We versturen ongeveer om de 2 weken een nieuwsbrief.